ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 11. do 17.01.2016.

Kada se Škorpiji probude apetiti, oni se probude na svaki mogući način. Tako da nemojte biti iznenađeni što vam želudac svaki čas „vapi“ za hranom. Ali ne bilo kakvom – mora biti nešto dosta začinjeno, najbolje ljuto, ili ćete uživati u kombinaciji ukusa. Za vas je kineska hrana dušu dala u ovoj nedelji.

Ljubav

Što ste čekali – čekali ste. Što ste trpeli – trpeli ste. Dosta ste igrali onako kako su drugi svirali, sad je vreme da vi nametnete svoj ritam. Da, jasno vam je – Škorpije, sada je dovoljno samo da poželite. I da uzmete to što vam je već toliko dugo izmicalo iz ruku. U emotivnom segmentu za vas je sve otvoreno. Promene će nastupiti odjednom, preko noći.

Slobodni će se jako pokrenuti prema nekom koga već izvesno vreme priželjkuju i druga strana neće imati baš mnogo izbora. I sami ćete videti kako se barijere koje su postojale do sada tope i nestaju. Ne samo da možete aktivirati priču koja vas je već zaintrigirala, pred vama su i noviteti koji su vrlo zanimljivi. Na vama će biti da odaberete na koju ćete stranu. Ukoliko ste u emotivnom odnosu, spremni ste da se maksimalno posvetite partneru, ali to očekujete i od njega. Umotaćete voljenu osobu u zagrljaj vruć od ljubavi i strasti. Uživajte u svakom zajedničkom trenutku.

Posao

Ni poslovni segment neće biti ništa manje dobar od emotivnog. Jedino što je potrebno je da se aktivirate, i videćete da se pred vama otvaraju sva vrata. Budite uporni u svemu što želite, jer vam ova sedmica može „na blic“ doneti dobre poslove. Jako pokretanje u poslovnom segmentu i ostvarivanje onoga što hoćete, samo će doprineti dobrom raspoloženju. Pa ćete želeti još. Jedno samo vuče drugo, ne stajte, ne odmarajte, ne smatrajte da je dovoljno – ovo je sedmica kada se poslovni snovi ostvaruju.

Novac

Polje novca „blista“ pod uticajem tranzitne Venere. Radite i zaradite. Ne samo od redovnih, već i od dodatnih poslova, privatnog angažovanja. Sve što dotaknete neće baš biti pretvoreno u zlato, ali će vam doneti finansijske prilive. I zato – samo hrabro napred!

Zdravlje

Ako već jurcate, gledajte da budete adekvatno obučeni. Mogućnosti za sezonske viruse, temperaturu.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!