BLIZANCI – nedeljni horoskop od 11. do 17.01.2016.

Vama je potrebna nešto jača hrana tokom ovog perioda jer vam je imunitet u padu. Vodite računa da na trpezi bude i mesa, kao i jela od povrća, a od voća obavezno konzumirajte sve vrste citrusa. Preporuka je da svaki obrok započnete supom – najbolje pilećom krem supom ili supom od kostiju sa knedlama.

Ljubav

Hajde, hajde – sve je u vašim emotivnim vezama i brakovima u ovom periodu baš u redu. To što vi imate povremeno osećaj da „nešto fali“ nije povezano sa realnošću situacije, već je samo vaše preispitivanje. Nemojte samo u nekom od tih povremenih padova doći u iskušenje da se nešto raspravljate sa partnerom ili da durenjem potencirate da se voljena osoba „lomi“ oko vas. Sve ide kako treba – ne kvarite situaciju. I dalje stoji upozorenje – ne tražite podršku niti utehu u prošlim ljubavima, okrenite se onima koji su pored vas.

Slobodnim Blizancima ide jedno ekstra dobro emotivno iskustvo. Poznanstvo preko prijatelja, društvenih mreža ili prilikom izlaska može vas preko noći uvući u vrelu i podsticajnu ljubavnu avanturu. Osoba koja se pojavljuje je pravi „lek“ za vaše tmurno raspoloženje. Uživajte u dešavanjima i prepustite se – pravi je trenutak da ponovo budete srećni.

Posao

Odradite ono što morate, ne bunite se i ne zvocajte – sve što ste pre praznika „smuljali“ na brzinu sada mora biti urađeno kako treba. Nemojte da vam bude žao što ćete potrošiti svoje vreme na ove „nevažne sitnice“ kako ih vi zovete – vrlo brzo ćete shvatiti da završetak jednog posla otvara nove mogućnosti za vas. Imate odlične predispozicije da sklopite neke dobre dogovore, moguće čak i sa saradnicima van zemlje. Verujte u one koji vas podržavaju, kao i u savete od prijatelja – donose vam korist.

Novac

Drugi deo nedelje donosi vam baš fine finansijske prilive. Vrebajte svoje prilike, jer će se ukazati mogućnost da zaradite na brzinu. Mogli biste i vi da pokušate sa igrama na sreću. Nekima će se sigurno i ovo isplatiti.

Zdravlje

Zdravstvena situacija i nije baš bajna. Malo više vodite računa o sebi, utopljavajte se, uzimajte vitamine.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!