JARAC – nedeljni horoskop od 11. do 17.01.2016.

Dragi moji, nešto vam apetit „šara“ ovih dana….moguće je da je to posledica razmišljanja o nekome…ili što su se ti leptirići u stomaku razlepršali, pa vam ne daju mira ni noću ni danju….U svakom slučaju, ne možete živeti samo od ljubavi i vazduha, pojedite s vremena na vreme i nešto „konkretno“.

Ljubav

Vreme je da se posvetite voljenoj osobi, ali i ona vama. Odlična nedelja da se emotivni i strasni deo stavi na prvo mesto i da se prevaziđu neke situacije od ranije. Batalite sve ono što vam je predstavljalo problem, razmislite da li vredi iznova i iznova se džapati oko nečega….sklopite primirje sa partnerom i posvetite se jedno drugom. Bićete iznenađeni koliko ovo dobro funkcioniše. Vraćanje na staro ne donosi ništa dobro, ni na stare probleme ni na stare partnere – sadašnji trenutak je važan i iskoristite priliku da svoje emotivne relacije poboljšate i učvrstite.

Ukoliko ste jedan od usamljenih pripadnika ovog znaka, vreme je da se više radujete – idu vam neka lepa poznanstva, neki podsticajni susreti, sve će se dešavati brzo (za divno čudo, zar ne?) i sve donosi osmeh na vaše lice. Pa i vreme je da se te neke teške okolnosti kroz koje ste prošli završe i da se samoći stane na kraj. Neke ljude je ipak vredelo čekati.

Posao

Neke situacije će se bukvalno „raskraviti“…okolnosti u poslovnim dogovorima se menjaju na bolje i pred Jarčevima će se otvoriti prilike da naprave jedan značajniji iskorak u ovom segmentu. Moguće je da još uvek čekate neke potvrde ili da se bakćete sa zaostalom papirologijom, ali to vam neće oduzeti onoliko vremena koliko ste mislili. Ipak je sreća tokom ove sedmice naklonjena vama. Promene će nastupiti a vi ćete konačno biti zadovoljni razvojem situacije. Privatni poslovi kreću Jarčevima na bolje.

Novac

Malo rizika se Jarčevima može isplatiti tokom ovog perioda. Ipak, nemojte preterivati i ne izazivajte svoju srećnu zvezdu. Budite zadovoljni prilivima koji vam dođu neočekivano i ne tražite hleba preko pogače. U ovom segmentu ćete osetiti olakšanje.

Zdravlje

Energija vam je i dalje u padu. Morate se više odmarati i voditi računa o sebi.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!