VAGA – nedeljni horoskop od 11. do 17.01.2016.

Fenomenalno raspoloženje i mnogo kretanja, pa će biti malo vremena da se posvetite pripremi specijaliteta kod kuće. Ako već birate restoran da izađete sa prijateljima, preporuka je indijski, jer će vam odgovarati kombinacija začina. Ljuto je tokom ove nedelje ono što vam najviše prija.

Ljubav

Vaša vladarka je u Strelcu i to u dobrom aspektu sa Uranom iz znaka Ovna. Ako ste sami – ovo baš i nisu aspekti za stabilnost, ako ćemo pravo. Ali su zato dušu dali za uživanciju i provod. Ako hoćete malo da se poigravate sa suprotnim polom – ovo je takođe pravi period za tako nešto. Samo nemojte da se zaigrate preterano, pa da se zaljubite kao da ste u pubertetu. U svakom slučaju – mesto vas ne drži, iskoristite ovu nedelju ako možete da otputujete, da budete u pokretu, da sa svojim društvom uživate i budete zadovoljni i veseli. Biće prilika za pravu ljubav.

Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima sada mogu da popravljaju svoje odnose. Potrebno vam je mnogo više bliskosti nego inače, a voljena osoba je tu za vas. Doduše – više ćete raditi na strasti, nego na emotivnom segmentu – ali daleko od toga da vam je loše. Ako je bilo nekih trzavica među vama – ovo sada može biti sređeno i regulisano.

Posao

Promene dolaze na dnevni red. I to onakve kakve ste priželjkivali. Neki jači poslovi se mogu pokrenuti tokom ovog perioda, a dogovori će vam baš ići od ruke. Uložite svoju energiju i nadajte se najboljem. Zvanična potvrda jednog posla ili promene vaše pozicije stiže već u prvom delu sedmice. Mogućnosti kraćih poslovnih putovanja koja vam donose dobit. Pojedini će se uputiti i van granica zemlje, zarad dogovora sa stranim partnerom. Sve u svemu – dosta dobar period je pred vama.

Novac

Ne možete da se požalite na prilive tokom ovog perioda, pogotovo što imate šanse i za neku vanrednu dobit. Vage imaju mogućnosti da i kroz povremene ili dodatne poslove zarade i napune svoje džepove. Iskoristite ovu nedelju maksimalno.

Zdravlje

Mogućnosti za virusne infekcije, praćene jačom temperaturom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!