LAV – nedeljni horoskop od 11. do 17.01.2016.

Vreme je da dragi nam Lavovi počnu više da obraćaju pažnju na ishranu. Ne, nije vam se odeća misteriozno skupila, nego ste se vi proširili više nego što ste planirali. Pređite malo na supice i čorbice, na salate i rižota svih vrsta….a od slatkiša eventualno neke „lakše“, voćne kolače.

Ljubav

Dragi Lavovi – u ljubavi vam je sve otvoreno, samo trebate da zgrabite svoju priliku. Ovo važi i za one koji su slobodni, ali i za one koji bi da poprave svoje emotivne odnose i brakove. Koliko vidim, jedini problem kod vas može ispasti taj što ste vi lično pomalo statični, neaktivni, ili pokušavate da se više angažujete na poslu, pa emotivni deo zanemarujete. Funkcionišite tamo gde ide dobro – a to je definitivno ljubav!

Neke šanse se slobodnima mogu otvoriti na blic, pogotovo ako budete otputovali negde….ili ako upoznate osobu koja dolazi iz drugog grada, druge zemlje. U svakom slučaju, vaše je polje provoda i zabave odlično postavljeno i možete prilikom svakog izlaska naći „onog pravog“ za sebe. Uživajte u ovim trenucima i ne gubite vreme na nepotrebne stvari. Ako imate partnera, pustite da on organizuje vaše susrete – mnogo bolje će se pokazati od vas. Strast će dodatno začiniti vašu svakodnevicu.

Posao

Na poslu – sve na mišiće. Ništa nije loše, ali jednostavno – sve ide mnogo sporije nego što biste vi želeli. Duboko uzdahnite i spremite se da se bakćete stvarima koje ne volite, ali koje su sada neophodne da se odrade. Posvetite se svojim svakodnevnim obavezama i ne brinite – itekako oni koji trebaju da vide, primećuju i šta i koliko radite. Oni koji rade sa strancima će se obradovati naglom poboljšanju uslova i otvaranju komunikacije sa bitnim saradnicima. U ovom periodu gradite budućnost.

Novac

Ako iko bude imao razloga da se raduje u igrama i igricama na sreću – onda ćete to biti vi. Prema tome, pokušajte! Generalno – od redovnih poslova se baš i nećete ovajditi u većoj meri. Tu i tamo kapne po nešto, čisto da se zakrpe rupe u budžetu.

Zdravlje

Kičma baš povremeno može da vam predstavlja problem. Vodite računa da se još i ne ukočite. I pazite da se ne okliznete i ne padnete.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!