RAK – nedeljni horoskop od 11. do 17.01.2016.

Porast apetita i želja za raznovrsnom, dobrom hranom na vašem stolu. Sve po redu – neka dobra čorba (preporuka za vas je teleća), pa bi onda dobro legle šnicle u sosu uz kiseo kupus kao salatu ili turšiju, a za kraj obavezno zasladite nekom jačom, čokoladnom tortom. Ovo bi trebalo da zadovolji vaše apetite.

Ljubav

U brakovima i emotivnim vezama funkcionisaćete na „preskok“. U jednom trenutku se vi i voljena osoba uzdižete, već u sledećem momentu je pad. Kao da ne možete da postignete potrebnu stabilnost. Ovo je zasluga i vas i partnera jer ste oboje u promenljivom periodu. Zbog prisustva Marsa u polju ljubavi, najbolji način za rešavanje problema je kroz strast a pojedini mogu, bez nekih velikih planiranja i dogovora, krenuti i na „radu“ oko prinove. Dobar period za ostajanje u drugom stanju, naročito sredinom nedelje. Nekima će veselje i doček srpske nove godine doneti i dodatni poklon.

Oni koji su sami mogu pokrenuti neku pričicu preko posla ili izlazaka sa društvom. Ovo je dosta zanimljivo i podsticajno po vas, samo nemojte da se zaljubljujete preko noći, jer je moguće da ostane samo na nivou povremenog viđanja ili avanture. Sačekate da vreme da svoj sud da li je ovo priča koja vredi.

Posao

Dobre vesti onima koji se nadaju promeni pozicije ili unapređenju. Moguće je da ovo neće moći da bude pokrenuto odmah, ali dolazi kao obećanje kojem vredi verovati. Malo toga u ovoj nedelji zavisi od vašeg učešća, ali pratite dešavanja, jer vam idu na ruku. Odlično kolegijalno okruženje i podrška od osoba sa kojima radite. Imate priliku da završite sve ono vezano za papirologiju ili dozvole i da pokrenete priču oko koje se već neko vreme „lomite“. Prave predispozicije za početak dugotrajnijeg isplativog posla.

Novac

Dobra nedelja za materijalne dobitke i finansijske prilive. Novac vam ide i od redovnih, ali i od povremenih poslova, a najbolje su postavljeni privatni biznisi. Dugovanja koja dolaze na naplatu ćete uspeti lako da regulišete.

Zdravlje

Izgledate jako i čvrsto, ali u suštini – zdravstveno stanje je dosta krhko. Odmarajte se i čuvajte se od prehlada i sezonskih virusa.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!