RIBE – nedeljni horoskop od 11. do 17.01.2016.

I vas je počela da „drma“ mnogo jača energija. Ribe su krenule da se bude, stoji da će vam apetiti biti veći nego inače, ali takođe stoji i to da ćete se mnogo više kretati i biti aktivni. U ovom periodu imate potrebnu ravnotežu, samo ishranu pojačajte sa više povrća, naročito onog bogatog gvožđem.

Ljubav

Hajde da i u toj ljubavi krene kako treba. I vreme je bilo, pošto se oni u emotivnim vezama smoriše već čekajući i iščekivajući pravi trenutak za voljenu osobu i sebe. Odlična je nedelja da se sve nedoumice reše i da vas dvoje onako, zajedničkim snagama, napravite neke ozbiljnije dogovore na dalje. Vaši planovi mogu biti veliki ili mali, bitno je da oboje uživate i da se volite. Ukoliko ste vi i partner u dužoj emotivnoj vezi, ove nedelje možete izabrati i trenutak da drugima obznanite svoju odluku o zajedničkom životu ili braku. Pa neka vam je sa srećom.

Ni slobodni pripadnici ovog znaka neće imati razloga da se žale. Vama se preko posla nameštaju baš neke interesantne situacije i osećaćete se u vrlo zavodljivom „fazonu“. Igrajte se malo i uživajte u dešavanjima, malo zavodite, malo dozvolite da zavedu vas – sve u svemu – pred vama su trenuci ispunjeni smehom, flertovanjem i radošću. Proberite ono „što valja“ i uzmite…

Posao

Jedan razgovor sa nadređenom osobom doneće vam osmeh na lice. Pojedine Ribe će, ako ne napredovati, onda makar dobiti čvrsta obećanja za naredni period. Generalno je komunikacija sa šefovima odlična, pa koristite priliku da progurate svoje ideje i predloge. Mogli biste malo više da se angažujete i oko spoljnih saradnika, naročito onih koji su povezani sa strancima. Dobri dogovori i poslovi idu i iz ovog pravca. Podrška prijatelja i kolega stoji. Primećujete da se poslovni segment kreće na bolje.

Novac

Bolji finansijski prilivi tokom ove nedelje. I vas će hteti novac sa više strana, pa nemojte da se usedite, nego prihvatajte poslove, bilo da vam ih nabacuju prijatelji ili su u vašoj privatnoj režiji. Neko će vas podsetiti na vaše dugovanje. Izmirite ovo.

Zdravlje

Dobra zdravstvena simbolika tokom ovog perioda. Malo više obratite pažnju na grlo.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!