STRELAC – nedeljni horoskop od 11. do 17.01.2016.

Ne samo da u ovom periodu uživate u hrani, već uživate i u spremanju svojim najdražima. Ipak, čini mi se da će vam najbolje od ruke ići slatkiši. Od onih najjednostavnijih, tipa sutlijaša, pa do najkomplikovanijih kolača i torti. Samo da je slatko, bogato, kremasto i čokoladno. Neka vam je prijatno.

Ljubav

Iskušenja, iskušenja… na sve strane iskušenja. A vi biste baš želeli da imate miran život, da imate miran i stabilan odnos sa voljenom osobom…može i ovo, ako se malo potrudite i ne pokleknete pred tamo nekim blistavim okicama sa strane. A da će vas neko streljati pogledom – hoće. Samo nemojte da taj neko bude voljena osoba, jer će uz to „streljanje pogledom“ verovatno pasti i svađa. Pamet u glavu, svedite flertovanje na minimum i potrudite se da svoje postojeće emotivne odnose održite stabilnim. Naravno – ako želite.

Ako vam to baš i nije primarni cilj, vi se upustite u avanturu pa vidite dokle će vas to dovesti. Da će šansi za to biti ove sedmice, hoće. Ukoliko ste sami, usamljeni, slobodni…naći će se neko ko će privući vašu pažnju. Samo se potrudite da prvo proverite da li je ova osoba slobodna ili ne. Ne ulećite u strasnu vezu preko noći… da bi tek posle „skapirali“ da vam se smeši samo tajna, ništa drugo.

Posao

Venera u vašem znaku konačno počinje da „radi“ kako treba ove sedmice. Poguraće vas da vam neki poslovi padnu u krilo, a pojedinima može doneti i promenu radnog mesta. Da li ćete vi biti zadovoljni dešavanjima? Iskreno – i ne baš, jer smatrate da ste dali mnogo više nego što ste dobili. Ali trenutno je takva situacija – prihvatite ili čekajte na nešto bolje od ovoga. A može se dogoditi da čekate malo više. Ne budite neskromni, šanse za popravljanje poslovnog statusa su tu. Bolje i mali pokret nego stagnacija.

Novac

Malo ćete se opustiti što se finansija tiče, jer su se prilivi učestali, a uspeli ste i da izađete na kraj sa nekim dugovanjima. Još uvek niste sigurni koliko biste želeli, ali se vidi da situacija ide na bolje. Prihvatite dodatni posao, može vam doneti zaradu na brzinu.

Zdravlje

Povremeni, ali sitniji problemi sa grlom i respiratornim traktom. Ako je prehlada u pitanju – odležite je.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!