VODOLIJA – nedeljni horoskop od 11. do 17.01.2016.

Vreme proslava i druženja se Vodolijama nastavlja nesmanjenom žestinom. Imate mnogo prilika za susrete sa osobama koje volite a u svakoj će biti pravi trenutak da se prezalogaji nešto fino. Možete malo i da se podgojite u ovom periodu, pa makar ne preterujte sa slatkišima i previše masnom hranom.

Ljubav

Toliko je lako posvetiti se sebi, svom društvu, samostalnim izlascima sa prijateljima… svesna sam da ste u ovom periodu najvažniji sami sebi, ali ako hoćete da održite dobar odnos sa partnerom, moraćete malo da „delite“ svoje vreme na ravne časti. U prostom prevodu – vaše voljeno biće neće baš biti raspoloženo da do u nedogled čeka da mu posvetite pažnju. Prema tome, osmeh na lice, ruke pune zagrljaja i raspirite želju između vas i drage vam persone. Ne gurajte partnera u zapećak, jer ćete posle kukati zbog toga što ste ga zanemarivali.

Ukoliko ste sami, za vas u ovom periodu nema zime. Strasti koliko želiš, izlazaka i provoda u neograničenim količinama. Još samo trebate da se dogovorite sami sa sobom da li želite pravu ljubav ili dobru zabavu. Ako ste za ovo drugo – onda opušteno, samo gurajte napred. Ukoliko želite nešto stabilnije – onda se spremite da malo povučete ručnu kočnicu i dozvolite jednoj osobi da vam „uđe pod kožu“. I to je lako moguće tokom ove nedelje. Sami birate dalji put.

Posao

Izgleda da je kraj čekanju u poslovnom segmentu. Neki će se dogovori tokom ove nedelje pokrenuti, a na vama je samo da se osmelite i prihvatite priliku. Savet Vodolijama je da i dalje vode računa o tome sa kim dele svoje planove i poslovne tajne, jer je polje konkurencije i tajni naglašeno, a neke situacije se čak mogu ponoviti. Ako ste već pogrešili jednom, ne ponavljajte te greške. Saradnje sa strancima donose vam dobre vesti i napredovanje. Privatnicima poboljšanje poslova i otvaranje novih tržišta.

Novac

Zarada kroz dogovore, zarada od povremenih poslova, zarada od rada sa drugim prostorima, zarada preko prijatelja….je li vam dovoljno? Sve u svemu – pred Vodolijama odlično vreme da se neki novci na brzinu stave u džep. Grabite svaku priliku.

Zdravlje

Odlično raspoloženje, odličan imunitet, odlično zdravlje. Opasnost samo od virusa.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!