BIK – nedeljni horoskop od 11. do 17.07.2016.


Vaša vladarka Venera u znaku Lava baca akcenat na zaista fine zalogaje. Ništa preterano, sve onako sa ukusom „skockano“ – da prija i oku i nepcu. Najbolji komadi mesa, najprobranije voće i poslastice. I naravno, omiljeno tokom ovih toplih dana – sladoledi na sve načine…

Ljubav

Slobodni Bikovi teško u ovom periodu pronalaze onu pravu osobu za sebe. Postoje neke persone sa kojima povremeno imate solidnu komunikaciju, čak vam se u nekom trenutku može učiniti da bi to čak moglo i da se kreće prema početku veze, ali bojim se da će sve ostati samo na čavrljanju. Zato su vam druženja i provod jako dobro postavljeni, pa iskoristite ove lepe letnje dane koji su pred nama! U vaše polje doma, porodice, stabilnosti ušla je vladarka vašeg znaka Venera i tranzitni Merkur. Nekako ćete lakše i vi i partner dolaziti do kompromisa, bolje ćete se razumeti i mnogo lakše dogovarati.

Ako ste u braku, verovatno ćete češće pozivati i prijatelje na druženje ili na neke proslave, da biste podelili lepe vesti sa ljudima koje volite. Kod nekih parova mogu početi i dogovori o zajedničkom životu.

Posao

Do sredine nedelje nešto zategnutija situacija, naročito kada su dogovori u pitanju ili komunikacija sa važnim poslovnim saradnicima. U ovom periodu definitivno ne biste trebali da donosite bilo kakve odluke, jer one mogu biti ishitrene i samim tim se kasnije pokazati kao nepovoljne. Ukoliko očekujete početak nekog posla, on može biti prolongiran ili će partneri uvesti neke novine koje vam neće odgovarati. Obratite pažnju na dokumentaciju, jer možete napraviti neku grešku ili izgubiti važne papire. Takođe – bekapujte podatke, jer su mogući problemi sa tehničkim sredstvima, kompjuterima, telefonima.

Novac

U prvom delu sedmice neki troškovi se mogu nagomilati odjednom i Bikovi na kratko mogu biti zatečeni celom situacijom. No, na svu sreću – ovo je kratkotrajan problem, čak i ako ne budete imali dovoljno sredstava, moći ćete da ostvarite kratkoročnu pozajmicu.

Zdravlje

Trebali biste da se sklanjate sa sunca prilikom velikih vrućina, moguće su promene na koži, ali i slabost i nesvestica. Uzimajte dovoljno tečnosti.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale horoskopske znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!