VODOLIJA – nedeljni horoskop od 11. do 17.07.2016.Od samog početka sedmice bićete okupirani pozivima, što za poslovne ručkove, što za neka druženja sa prijateljima ili porodicom. I to taman kada ste uspeli da obuzdate svoj apetit i počeli da primećujete da odeća na vama „visi“. Nemojte ograničavati sebe, već se bacite na rekreaciju!

Ljubav

Slobodne Vodolije ni same ne znaju šta žele u ovom periodu. Kada vas neko obasipa udvaranjem, vi pokušavate da pobegnete i pravite distancu od ove osobe, a ako vas neko ne „konstatuje“ jurite za njim, na sve načine pokušavajući da ga „uhvatite“. Ova je sedmica promenljiva, možete nekim biti razočarani, ali vas to neće držati dugo. U svakom slučaju, imate mogućnosti za nova poznanstva, ali nešto mi ne izgleda da to ide ka bilo kakvoj formi stabilnosti. Uglavnom ćete puštati da vas strasti vode i kontrolišu.

U emotivnim relacijama sada sve može funkcionisati baš kako treba, ali je potrebno da i vi i partner ispunite neke preduslove. Vama smeta što se voljena osoba ponaša kao da je najpametnija na ovom svetu i stalno vam soli pamet, a drugoj strani se ne sviđa što su vaše promene raspoloženja spektakularne.

Posao

U prvim danima ove nedelje bićete pod stresom, jer vas svi nerviraju, a sa obavezama jako kasnite. Na sve to, verovatno ćete imati probleme i sa dogovorima, a postoji tendencija da vas kompjuter i mobilni telefon izdaju u najgorem mogućem trenutku. Vaša nervoza prosto izbija iz vas i onima sa kojima sarađujete biće teško da se uklope sa vama i naprave neki pravi dogovor. No, sve ovo će doći i proći a ostatak sedmice je prosto rečeno – odličan. Generalno – vi ste u životnom periodu kada će se prilike i poslovne šanse otvarati bez problema i gledajte da sve ovo iskoristite do maksimuma!

Novac

Novac vas „hoće“ i tu nema šta posebno da se priča. Prilivi su više nego dobri i verovatno je da vam dolaze sa više strana. Ono što je i na dalje problem kod vas jeste nemogućnost da uspostavite kontrolu nad svojim troškovima, a i dugovanja iz prethodnog perioda vas opterećuju…

Zdravlje

Period koji je iza vas je bio dosta naporan i iako se sada osećate bolje, još uvek niste izašli iz „senke“. Odmarajte se više, oporavak i vraćanje energije je vrlo blizu.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale horoskopske znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!