STRELAC – nedeljni horoskop od 11. do 17.07.2016.Aktivniji ste nego u prethodnom periodu, naročito u društvenim aktivnostima i nije ni čudo što će se pojedini blago „zaokrugliti“ i to taman kada su uspeli da dovedu liniju u normalu. Savet za vas je da samo ograničite konzumiranje slatkiša ili da ih zamenite voćnim salatama.

Ljubav

Vaši su emotivni odnosi u prethodnom periodu trpeli, često je situacija bila vrlo promenljiva i povremeno ni vi sami niste verovali u opstanak svoje veze. Ni na dalje neće baš sve biti bajno, a naročito vam prvi deo sedmice donosi rasprave i tenziju sa voljenom osobom. Uglavnom ćete se kačiti oko sitnica, a rekla bih da je partner nezadovoljan pažnjom koju dobija od vas, pa će to biti osnova za sukob. Međutim, ovo će biti relativno lako prevazići i ostatak sedmice vam donosi bolje raspoloženje i veću povezanost sa voljenom osobom.

Slobodni pripadnici znaka ni na dalje nemaju naročite preduslove za ulazak u emotivnu vezu, ali vama stoje nova poznanstva i solidna komunikacija sa nekim ko vas jako privlači. Ipak, sve za sada „miriše“ samo na avanturu i strast.

Posao

Polje saradnje sa strancima će biti jako naglašeno od ove sedmice i ovde biste trebali da se usmerite, jer će vam se lakše otvarati mogućnosti za napredak. Generalno – i na dalje ste u periodu kada ništa ne funkcioniše lako i kada su prepreke nešto što je za vas postalo maltene uobičajeno. Naročito je prvi deo nedelje kompleksan, jer vam tada stoje mogućnosti za napetost u odnosu sa saradnicima, i to najviše zbog promena koje druga strana pokušava da uvede u vaš dogovor. Novo započeti poslovi vam ne donose ono što ste zamislili, pa ćete se nervirati zbog sporosti i manjka pravih rezultata.

Novac

Obzirom na to koliki su vaši troškovi, finansijska situacija je više nego dobra. Ako ništa drugo – makar uspevate da pokrijete sve obaveze i regulišete dugovanja. Istina je da vam ne pretiče mnogo, ali nekako uspevate da se čupate.

Zdravlje

Zdravstveni segment je već u prethodnom periodu krenuo ka oporavku i sada samo osećate da funkcionišete sve bolje.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale horoskopske znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!