BLIZANCI – nedeljni horoskop od 11. do 17.07.2016.Prelazak vladara vašeg znaka, Merkura, u vatrenog Lava, probudiće sva čula i sve apetite kod vas. Neki od vas će ove sedmice na odmor u neke udaljenije krajeve, dok će drugi makar prošetati do restorana i u ovim toplim letnjim noćima uživati u poslasticama stranih kuhinja…

Ljubav

Generalno – vaše emotivne relacije nisu prikazane toliko loše, ali je prvi deo nedelje nešto nestabilniji, pa biste u tom periodu trebali da obratite pažnju na odnos sa voljenom osobom. Moguće je da dođe do nekih rasprava, koje će na svu sreću biti kratkotrajne, ali u kojima ćete vi izvući deblji kraj. Partner može smatrati da suviše flertujete ili da se ponašate previše prijateljski prema nekome. Preispitajte sebe i svoje postupke pre nego što krenete da se branite kako vi niste ništa krivi….

Oni koji su slobodni imaju zaista lepe dane pred sobom. Ulazak vašeg vladara u znak Lava i dodir sa tranzitnom Venerom doneće Blizancima mogućnosti da se započnu neke prilično vatrene i strasne priče u kojima ćete istinski uživati. Sada lako privlačite poglede suprotnog pola i osvajate ih svojom šarmantnošću i elokventnošću.

Posao

Pred vama je jedna aktivna sedmica u kojoj će se događaji smenjivati kao na traci. U prvom delu sedmice biće prisutni pojačani stres i nervoza, i verovatno ćete morati da reagujete dosta brzo da biste rešili neke situacije koje će bukvalno iskakati pred vama. Mogući su problemi sa dogovorima, kvarovi tehničkih sredstava, kašnjenja na bitne sastanke, pa pokušajte da se organizujete što bolje možete. Drugi deo nedelje doneće konkretne rezultate, lako stupate u kontakt sa ljudima koji su vam poslovno bitni i možete za kratko vreme ostvariti uspeh u onome što pokrećete. Ovaj period pogoduje nezaposlenima.

Novac

Finansijski segment nije ni malo loš tokom ovog perioda, ali je to još uvek daleko od one stabilnosti koja je vama potrebna. Neočekivani troškovi u prvom delu sedmice ostaviće traga na vašem budžetu. Ne rasipajte novac i ne pozajmljujte ga drugima.

Zdravlje

Prvi deo sedmice ne odgovara onima koji imaju problem sa pritiskom ili kardio vaskularnim sistemom. Ostatak nedelje je više nego dobar u zdravstvenom segmentu.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale horoskopske znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!