OVAN – nedeljni horoskop od 11. do 17.07.2016.Kada je polje ljubavi, zabave, dobrog provoda i uživanja toliko naglašeno, kao što je to ove sedmice kod vas, onda se i u dobrom zalogaju istinski uživa! Doduše, topli dani „kroje“ vaš apetit, pa će vam više prijati lagani obroci..ili pak dobar roštilj sa prijateljima i zabavom do duboko u noć!

Ljubav

Ova sedmica pred Ovnove u emotivnim vezama i brakovima ne postavlja nikakve preterane izazove. Vi i vaše voljeno stvorenjce uglavnom funkcionišete skladno i možda bi bilo odlično vreme da i odete zajednički na godišnji odmor. Doduše, neki od vas će radije razmišljati o prinovama ili voditi razgovore o zajedničkoj budućnosti, u svakom slučaju neće biti crnih oblaka nad vašim ljubavnim nebom….

Ako ste slobodni, imate razloga da se radujete. Venera na početku sedmice ulazi u vaše polje ljubavi i svakako će probuditi želju i potrebu i za provodom i zabavom, ali i za ulaskom u emotivni odnos. Istina je da je u ovom periodu lako zaljubiti se i poleteti i svakako biste trebali da se prepustite i uživate u svakom trenutku, a da li će bilo šta od priča koje pokrenete postati trajna vrednost, to ćemo tek videti…

Posao

Venera i Merkur u tranzitu kroz znak Lava vam odgovaraju jer prate vašu energiju, tako da ćete u ovom periodu biti mnogo više angažovani u odnosu sa poslovnim saradnicima. Želećete da izbijete u prvi plan, pa će se potreba za samodokazivanjem i ambicioznost pokrenuti u velikoj meri. Takođe ćete biti usmereni i ka saradnjama sa strancima. U drugom delu sedmice neke zanimljive vesti, ali i poslovne ponude mogu doći do vas, a čini mi se da i nezaposleni mogu biti obradovani pozivom od strane potencijalnog poslodavca. Solidan period i za one Ovnove koji se bave privatnim biznisom.

Novac

Iako neke poslovne opcije mogu izgledati dosta dobro, još uvek nije vreme da investirate veće sume novca. Takođe, u periodu ste kada mnogo lakše trošite, pa će biti potrebno da ograničite sebe da ne biste u potpunosti ispraznili svoj budžet.

Zdravlje

U drugom delu nedelje ćete biti napeti i stoji veća podložnost stresu i nervozi. Moguće je da će neki od vas imati problema sa nesanicom.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale horoskopske znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!