VAGA – nedeljni horoskop od 11. do 17.07.2016.Mesec u vašem znaku na samom početku ove sedmice, kao i tranzit vaše vladarke Venere kroz vatrenog Lava, otvoriće pred Vagama jedan period kada će jesti nešto obilnije, ali će itekako voditi računa da ne preteraju one granice koje su same sebi postavile. Uživaćete, ali sa merom…

Ljubav

Drage Vage, spremite se na dane koji su, za promenu, živi, veseli i puni dešavanja. Prelazak vaše vladarke Venere u znak Lava vama itekako odgovara, jer vam donosi aktivniju energiju i čini da se osećate da možete osvojiti koga god želite. U periodu koji je pred vama slobodni će biti najviše u društvu prijatelja, ali ne povučeni i kod kuće, već uglavnom na ludim zabavama i provodu koji ne prestaje. Mesto vas neće držati, neki od vas će krenuti put godišnjih odmora i ludih letnjih noći. U svakom slučaju, upoznavaćete dosta zanimljivih osoba i flertovati, osvajati srca – baš ono što vi volite! Doduše, tek će sam kraj sedmice doneti mogućnost za ulazak u nešto emotivno, ali vi nigde ni ne žurite…

Oni koji su u emotivnim vezama biće više posvećeni partneru, odnos će funkcionisati bez velikih opterećenja i problema.

Posao

Od ove sedmice, vaše polje podrške od strane drugih, kontakata, veza i prilika postaće dosta aktivirano ulaskom Venere i Merkura u znak Lava. Predstoje vam neke zaista dobre šanse i pred vama se otvara period kada ćete itekako imati razloga da budete zadovoljni. Vage koje traže posao bi trebale da se aktiviraju što pre, jer je sada moguće doći dobiti radno mesto, bez obzira da li će to biti samo vašim snagama ili uticajem drugih. Neka obećanja sada mogu biti ispunjena. Prvi dani sedmice su vam malo napeti, zbog lošije komunikacije sa važnim saradnikom, ali ćete ovo uspešno prevazići.

Novac

Niste nezadovoljni trenutno svojim finansijama, ali vas malo nerviraju nagomilane obaveze i troškovi koje nikako ne uspevate da držite pod kontrolom. Sada možete refinansirati neki kredit ili omogućiti sebi olakšano plaćanje, na više rata.

Zdravlje

Dobro se osećate, ali to ne znači da u potpunosti trebate da zanemarite zdravstveni segment. Čak i neke sitnije tegobe sada zahtevaju odlazak kod nadležnog lekara.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale horoskopske znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!