ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 11. do 17.07.2016.Škorpije su u ovom periodu i dalje veoma aktivne i nije čudo što će mnogi od vas primetiti kako kilogrami nestaju kao rukom odneseni iako ne primenjujete neke posebne režime ishrane. Potrudite se da ne preskačete obroke zbog žurbe i obavezno uzimajte dosta tečnosti.

Ljubav

Jako naglašen poslovni segment ukazuje da bi slobodne Škorpije prvenstveno ovde mogle da potraže svoju emotivnu sreću. Lako ostvarujete komunikaciju sa ljudima sa kojima stupate u kontakt, ali to ne znači da ćete se tek tako upustiti u novu ljubavnu priču. Očigledno je da kod vas još uvek postoji neka forma zadrške, prilično ste oprezni i druga strana čak može smatrati da niste zainteresovani u nekoj naročitoj meri. Ne smatrate da je potrebno da žurite i verovatno ste u pravu. Pustite da se sve odvija nekim svojim tokom, pa dokle stignete…

Posao

Venera i Merkur tokom ove sedmice ulaze u vaše polje karijere. Vi ste i u prethodnom periodu bili dosta aktivni, a sada je vreme i da poberete neke plodove svog tog truda. Na žalost, situacija će i na dalje funkcionisati na teži način i očigledno je da ste u jednoj životnoj fazi kada sve ide „na mišiće“. Ipak, dobri su momenti da se aktivirate prema drugima i da napravite neke prilično solidne dogovore. Ukoliko tek tražite posao, sada možete imati uspeha, pa ne odustajte, čak ni ako u početku budete odbijani. U prvim danima nedelje nešto napetiji odnos sa saradnicima, ali ništa toliko strašno da ne možete izaći sa time na kraj.

Novac

Neki trošak u prvim danima sedmice definitivno vam neće odgovarati, jer će poljuljati tek uspostavljenu ravnotežu u finansijskom segmentu. Na svu sreću, ovo je prolazno i već u drugom delu nedelje novi novčani prilivi dolaze da „pokrpe“ rupe u budžetu.

Zdravlje

U zdravstvenom segmentu na prvi pogled sve funkcioniše baš kako treba. No, shvatite da ste se dosta iscrpeli u prethodnom periodu i da i na dalje možete imati zdravstvenih padova…

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale horoskopske znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!