DEVICA – nedeljni horoskop od 11. do 17.07.2016.Ne toliko obimni, ali vrlo izbalansirani obroci odlika su vašeg znaka tokom ove sedmice. Potrudićete se da na vašoj trpezi bude i žitarica, i povrća i mesa i mlečnih proizvoda. Naravno, nećete zaobići ni voće ni slatkiše, naročito sladolede, za kojima toliko lako posežete u ovim toplim danima.

Ljubav

U prvom delu sedmice može donekle biti zategnute situacije u vašim emotivnim relacijama. Potrudite se da ne optužujete partnera za neke stvari, već prvo proverite da li su vaše primedbe na mestu, jer ga možete uvrediti, pa svakako očekujte burnu reakciju sa njegove strane. Ovi dani su malo napeti i savet je da budete korektni prema voljenoj osobi, a u drugom delu sedmice, kada se strasti smire, biće nekih zaista finih ljubavnih momenata između vas dvoje.

Slobodne Device su u mnogo boljem raspoloženju nego u prethodnom periodu i sada ćete lakše ostvarivati kontakte sa nekim novim i interesantnim ljudima. Doduše, više ste u fazonu zabave i provoda – potrebno vam je da se rasteretite i opustite. U drugom delu sedmice možete pokrenuti jednu lepu priču koja bi mogla biti dosta zanimljiva za vas.

Posao

Slobodno računajte da vas u prvim danima nedelje očekuju neki napeti i tenzični dani u poslovnom segmentu. Sigurno je da ćete biti u velikoj žurbi, moguće je da ste u zaostatku sa nekim obavezama i sada ćete pokušavati na sve načine da posao privedete kraju. Situacija vam neće ići na ruku, jer će konstantno iskakati problemi, bilo da su vezani za međuljudske odnose, organizovanost ili tehnička sredstva. Planovi za poslovni put mogu se izjaloviti. Mirniji dani su u ostatku nedelje, mada će vam trebati vremena da se oporavite od svih uzbuđenja kroz koja ste prošli.

Novac

Vesti o novcu koji očekujete dolaze bukvalno u poslednjem trenutku, taman na vreme da zatvorite jednu veću obavezu koju vučete iz prethodnog perioda. Nećete u potpunosti biti zadovoljni svojim finansijskim stanjem, ali realno gledano – većim delom ste vi krivi za trenutnu situaciju.

Zdravlje

U periodu koji je ispred vas više ste podložni psihičkim padovima nego zdravstvenoj problematici. Nervoza se može iskazati kroz probleme sa spavanjem.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale horoskopske znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!