RIBE – nedeljni horoskop od 11. do 17.07.2016.

 

Možda ovo toplo vreme ili promene vazdušnog pritiska previše utiču na vas, pa ste bez nekog naročitog apetita. Prijaće vam takođe da budete okruženi domaćom atmosferom, jer se osećate opuštenije i rasterećenije. Ne zamenjujte obroke grickalicama ili slatkišima.

Ljubav

Slobodne Ribe imaju nekih zanimljivih dešavanja najviše u poslovnom segmentu. Osobe koje upoznajete preko poslovnih okolnosti su dosta zanimljive i unose vam jedno vedrije i opuštenije raspoloženje. Budite svesni – ništa se naročito važno neće pokrenuti tokom ove sedmice, uglavnom će sve ostati samo na komunikaciji, ali sada možete u ljubavi napredovati samo malim koracima. Biće šanse da se ova priča razvija u narednom periodu.

Parovi su i na dalje čas u usponu, čas u padu. Naročito je prvi deo nedelje prožet mogućnostima za rasprave bez ikakvog smisla, jer kada realno sagledate zbog čega ste se raspravljali, shvatićete da su to samo sitnice. Oboma bi vam prijalo da pobegnete što dalje od svakodnevice i ako ste u mogućnosti, koristite drugi deo sedmice da započnete neki zajednički odmor.

Posao

Vaše polje poslovnih obaveza i svakodnevice biće od samog početka ove sedmice obogaćeno tranzitom Venere i Merkura. Pred vama će se otvoriti period kada ćete na lakši način uspostavljati kontakte sa saradnicima, a i odnosi sa kolegama će se smiriti i stabilizovati. Neka nervoza je prisutna u prvih par dana, verovatno zbog velike gužve na poslu ili kratkih rokova za završavanje nagomilanih obaveza. No, sve ovo je prolaznog karaktera i uspešno ćete sa problemima izaći na kraj. Ako poslovni partner zahteva neke promene u dogovoru, saslušajte šta ima da vam predloži, ne reagujte automatski odbijanjem.

Novac

Neke troškove ste uspeli da svedete na najmanju moguću meru i mnogo uspešnije baratate svojim finansijama. Takođe – prilivi su ove sedmice nešto jači, pa će vam to dodatno dići samopouzdanje.

Zdravlje

I sami ste svesni da vas već duže vreme prati nezadovoljstvo, iscrpljenost, umor i smanjenje psihičkih snaga. Pokušajte da pronađete vremena za sebe i za svoj odmor i opuštanje.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale horoskopske znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!