JARAC – nedeljni horoskop od 11. do 17.07.2016.U nekoj ste prelaznoj fazi – niti previše aktivni, niti statični onako kako vi umete, pa će vam i apetit varirati, u zavisnosti od raspoloženja. Potrudite se da na vašem stolu u ovom periodu obavezno bude dovoljno svežeg ili barenog povrća, naročito „zeleniša“ – spanaća, kupusa, zalene salate.

Ljubav

Par dana ispunjenih nervozom u emotivnim i bračnim odnosima. Doći će do razmimoilaženja između vas i voljene osobe i moguće su kraće, ali dosta žučne rasprave. Doduše, ovo ne bi trebalo ni na koji način da poljulja vašu vezu, ali bilo bi dobro da gledate da izbegnete ove napete situacije. Vidno poboljšanje nastupiće od drugog dela sedmice i vi i voljena osoba ulazite u jednu životnu fazu kada ćete funkcionisati u skladu i harmoniji jedno sa drugim.

Slobodni Jarčevi su i na dalje vrlo neaktivni u emotivnoj sferi i puštaju da se stvari odvijaju same od sebe, što uglavnom ne dovodi do nekih posebnih rezultata. Ipak, neko je zainteresovan u većoj meri za vas i naročito će od drugog dela nedelje potencirati na komunikaciji i susretima sa vama. Iz ovoga se može izroditi jedna lepa emotivna priča, opustite se.

Posao

Nikako da se situacije u vašem poslovnom okruženju u potpunosti smire. Prvih par dana ove sedmice je protkano nervozom i nešto lošijim odnosom sa kolegama. Teško ćete se uklapati, i previše burno ćete reagovati. Dobro je što je ova nervoza prolazna i što ne bi trebala da ugrozi vaše poslovne relacije. Naglašeno polje promena i šansi u drugom delu sedmice doneće Jarčevima da na lakši način završe jedan poslovni dogovor koji dosta obećava. Iako još uvek nije pravi trenutak da nezaposleni dobiju posao, sada je vreme za aktivaciju, jer ćete ostvariti kontakte koji će vam u narednim sedmicama doneti ono što želite.

Novac

Kao i do sada, situacija u finansijskom segmentu je dosta promenljiva i tokom ove sedmice. Nikako ne uspevate da ostvarite pravi balans, a verovatno je da vam krediti ili dugovi iz prethodnog perioda vise nad glavom. Ipak – dosta se uspešno snalazite u celoj situaciji.

Zdravlje

Niti ste naročito dobro, niti posebno loše…u suštini – verovatno vaše psihičko stanje dosta utiče na to kako se osećate, a kao što se vidi – situacija je dosta promenljiva…

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale horoskopske znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!