RAK – nedeljni horoskop od 11. do 17.07.2016.U odličnom ste raspoloženju, što se itekako odrazilo i na vaš apetit. Često ćete tokom ovog perioda dočekivati goste u svome domu, ali ćete rado otići i sa prijateljima u neki dobar restoran ili makar prošetati do poslastičarnice. Pred vama su dani ispunjeni uživanjem i dobrim raspoloženjem.

Ljubav

Ukoliko ste u emotivnim vezama i brakovima čini vam se da u ovom periodu nikakav potez sa vaše strane nije dovoljan da sredi poljuljanu situaciju sa emotivnim partnerom. U nekom trenutku vas dvoje funkcionišete savršeno, da bi se već u sledećem pojavili problemi. I tako naizmenično. Rešenje se ovde ne može ostvariti na kratke staze, pa jedino možemo da vam preporučimo da istrajete i nastavite sa pokušavanjem da vratite svoju vezu u neke normalnije i stabilnije tokove. Sve se može ako postoji trud, istrajnost i ljubav…

Slobodni Rakovi će biti u pokretu. Imate i dosta poslovnih obaveza, ali i obećanja koja ste dali prijateljima povodom nekih zajedničkih izlazaka. Lako stupate u komunikaciju sa suprotnim polom, ali nećete biti otvoreni za neke brze, konkretnije početke. I bolje – neka sve ide svojim tokom…

Posao

U prvom delu sedmice ste prilično užurbani i pod pritiskom, a znate i sami da je to savršen teren da se naprave greške i propusti u poslovanju. Neke odluke od strane nadređene osobe vas takođe mogu neprijatno iznenaditi i bilo bi divno ukoliko biste to prihvatili na miran način…ili makar razmislili pre nego što odreagujete. Problemi sa papirima, a moguće je i odlaganje poslovnog puta koji ste toliko priželjkivali. U drugom delu nedelje, vaše polje posla i novca će biti jako aktivirano tranzitom Venere i Merkura, pa je ovo pravi momenat da se bacite na dogovore sa saradnicima i poslovnim partnerima.

Novac

Najave novčanih priliva dolaze do vas, ali je moguće da će konkretna isplata biti tek pred kraj sedmice. U periodu ste kada će vam se novac lakše nego inače izmicati iz ruku, pa se potrudite da ograničite sebe kada su troškovi u pitanju.

Zdravlje

Vama je i na dalje najvećim delom stres problem. Kod nekih Rakova može biti pojačanih anksioznih stanja u prvom delu sedmice.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale horoskopske znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!