Bik nedeljni horoskop – od 13. do 19.04.2015.

Uživaćete u maštovitim receptima. Moguće da ćete više uživati u svojim kulinarskim veštinama i isprobavati nove sastojke i recepte.

Ljubav

Sredina nedelje je za vas mnogo bolji period u smislu promena koje nastupaju. Od ulaska Merkura u vaše prvo polje ( od 15.aprila) misao vam je jasnija i komunikacija na mnogim poljima postaje konkretnija. Ipak sve se brzo dešava i izostaje ona stabilnost koju priželjkujete. Usamljena srca ove nedelje uporno traže srodnu dušu, ali sve će se završavati na kratke i burne erotske kontakte. Oni Bikovi koji su u dužim vezama, kao i bračni odnosi su skloni da preispituju partnerstvo i da prevaziđu dosadašnje odnose.

Posao

Poslovi se ređaju jedan za drugim i vi pokušavate da se uhvatite u koštac sa svime što vam nose dani u ovoj nedelji. Mnogi od vas će dobiti pohvale od strane nadređenih. Sve ovo će vas podsticati da uradite više, ali ujedno osećate umor od svih jednoličnih situacija kojih ima dugo u ovom sektoru. Nezaposleni mogu da imaju dobre kontakte sa ljudima koji održavaju obećanja, pa je jedno takvo u najavi tokom ove sedmice.

Novac

Kako bude ušla Venera u vaše prirodno polje novca doneće vam povoljniji period u prilivu novca posebno ako zarađujete kao menadžer, ako se bavite trgovinom nakita, kozmetikom, modnom industrijom, prodajem umetničkih dela. Mars još uvek tranzitira kroz vaš znak pa nije vreme za rizike, ali za oživljavanje starih ideja zašto da ne… Ujedno od sredine nedelje Merkur i Venera razmenjuju energije (Merkur u Biku, a Venera u Blizancima) što kod vas doprinosi da krenete mudro da rukujete sa novcem. Ipak se nemojte iznenaditi troškovima vezanim za poridicu ili kuću jer Jupiter iz polja doma kvadrira (udara) Marsa i Merkura u prvom polju (vi lično). Pozitivan stav i misli i moći ćete da ceo ovaj period prebrodite na lakši način.

Zdravlje

Moguće su alergije, virusne infekcije. Obratite pažnju na disajne puteve i ne zanemarujte savete lekara.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!