Strelac nedeljni horoskop – od 13. do 19.04.2015.

Uvek ste u pokretu, ali se za vas može reći da ste ipak gurman, mada ni nalik na Bika i Raka. Znate da jedete obilne i nezdrave obroke, pa se potrudite da korigujete to u svojoj ishrani.

Ljubav

Kako se Merkur pomerio u znak Bika od sredine nedelje i razmenjuje svju energiju sa Venerom u Blizancima, vama pojačava nestabilnost na planu zajedništva, posebno ako ste u bračnom odnosu. Loši trenuci za vas. Izbegavajte svađe, jer ćete uvek vi biti krivi. Radite na vezi i na očuvanju mira i harmonije. Imate osećaj da je partner pasivan i da ne obraća dovoljno pažnje na vas. Tako se osećaju i oni koji su u vezi već duže vreme. Slobodni imaju malo šanse da ostvare zadovoljavajući odnos.

Posao

Početak nedelje je užurban. Moguća su putovanja koji mogu da donesu dobre i kvalitetne poslove. Bez obzira u kom sektoru radili i koji je vaš profesioalni profil, ova nedelja je stabilna, ali ne donosi previše novina. Nezaposleni mogu tokom ove sedmice naći posao koji ih zadovoljava. Informacije i razgovori stoje, a i brzo zaposlenje sledi.

Novac

Previše troškova. Teško vreme i za one koji imaju redovne prihode. Nemate više ni ideje kako da poboljšate svoju tešku situaciju. Moguć je doadatni priliv, ali je potrebno vaše ulaganje dodatnog vremena.

Zdravlje

Potrebna je konsulatacija sa lekarima, uzimanje terapija. Već duže vreme imate problema sa respiratornim traktom. Ovo je problem koji mora da se duže tretira.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!