Vaga nedeljni horoskop – od 13. do 19.04.2015.

Vi uživate u čestim, ali začinjenim obrocima, a možete ponekada i da preterate iako ste generalno probirljivi kada je hrana u pitanju. Korigujte unos mlečnih proizvoda u ovom periodu.

Ljubav

Radije ćete graditi prijateljstva sa suprotnim polom tokom ove sedmice, nego da ulazite u erotske kontakte. Neko je očekivao više od vas, ali vama jednostavno treba neko sa kim ćete razgovarati. Oni koji su u vezi idealno vreme da je jačaju i postave na neki stabilniji i viši nivo. Iskoristite to. Bračni odnosi su klimavi, ali ne previše. Jedan od partnera je skoncentrisan na posao i finansije.

Posao

Honorarni saradnici i frilenseri imaće pune ruke posla, ali će jedva stizati da urade sve svoje projekte. Ostali će imati problem u komunikaciji. Uglavnom moraju da se prilagođavaju situacijama i saradnicima. I podrška od nadređenih izostaje. U suštini nedelja koja će vas staviti u procep razmišljanja šta vam je činiti kada je poslovni plan u pitanju. Savet je: ne budite ishitreni.Celokupna slika vašeg posla je drugačija nego što vam se trenutno čini.

Novac

Na finansijskom planu ide sve kako treba. Imate mogućosti da u nešto konkretnije uložite tokom ovog perioda. Možda je to posao ili renoviranje stana ili kuće.

Zdravlje

Mars iz znaka Bika kvadrira vašeg vladara polja bolesti (Jupiter) pa je ovo polje poljuljano. Ovaj aspekt donosi teskobu, preterivanje. Pazite na probavni sistem. Ovo su znaci da nešto morate da korigujete u vašoj ishrani i načinu života. Oni koji su zavisnici (cigarete, alkohol, droge) mogu imati problema na duže staze. Vodite računa kako vozite.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!