Blizanci nedeljni horoskop – od 13. do 19.04.2015.

Karakteristično za Blizance je što sve brzo rade, tako da ih možete videti kako brzo jedu što nikako nije dobro za njihov stomak. Predstavnicima ovog znaka je neophodan kalijum hlorid koji pomaže iscrpljenom nervnom sistemu da se regeneriše. Preporučljivo je da koristite bezmasno meso, orahe, kajsije, jaja…

Ljubav

Prvi dani u nedelji prolaze u dobrom raspoloženju za vas, ali već od sredine (sreda) donosi vam pomalo nestabilnu energiju i zastoj. Tog dana Merkur kreće kroz vaše 12.polje,polje podsvesti, blokada i u razmenjenoj je energiji sa Venerom koja se našla u vašem prvom polju što će doneti određene raskole u vezama. Možete postati preterano posesivni što će naškoditi postojećoj vezi. Usamljeni mogu da budu zbunjeni signalima koje im šalje jedna osoba. Bračni ovog znaka će se sve više razočaravati u svog bračnog partnera, a mnogi će pokušati da nađu oslonac u tajnim vezama. Samo iskrenost može da pobedi ovu haotičnu i nedefinisanu energiju.

Posao

Oni koji se bave uvozom – izvozom mogu da budu uspešni tokom ovog perioda. Ostali mogu da imaju ograničenja koja neće ometati veće projekte, ali će postavljati prepreke. Dolazi do ograničenja i do zastoja. Jedino što može da vam da pozitivne zaokrete jeste Jupiter koji lepo gleda na vas iz vašeg polja komunikacije, papirologije, dokumentacije. Rešavajte ta pitanja sada. Sreća i dobre prilike su uz vas. Mnogi Blizanci imaju motivaciju i podsticaj kroz najbliže okruženje, porodicu, kolege.

Novac

Povećani su vam troškovi. I vi sami ste skoncentrisani na zadovoljstva i uglavnom razmišljate na zabavu i razonodu.Pojedni moraju da nađu dodatni izvor prihoda.

Zdravlje

Izbegavajte stres i paniku jer možete imati problema sa visokim krvnim pritiskom, kao i stomačnim problemima.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!