Škorpija nedeljni horoskop – od 13. do 19.04.2015.

Žene ovog znaka sklone su celulitu pa bi trebalo da vode računa o ishrani. Znate da preterate. U ovoj nedelji je moguće da ćete imati potrebu za slatkišima. Pokušajte da korigujete to.

Ljubav

Usamljeni će imati zanosne i burne susrete sa suprotnim polom. Jedan poljubac može da vas uvede u čarobnu priču. Posebno je povoljna drugi deo nedelje i vikend. Bračni imaju šansu da srede neke nesuglasice. Vidi se da ste oboje voljni da popravite odnos. Oni koji su u vezi imaće dosta šansi da je stabilizuju. Ako ste previše tvrdoglavi i mislite da ste sve vi u pravu o dove veze nema ništa.

Posao

Neki od vas će se osećati poraženim na ovom polju. Potražićete savet prijatelja šta vam je činiti. Upotrebićete svu lukavost koju posedujete da sredite ono što ste naumili. Vi rizikujete, a ishod nije jasan zato dobro razmislite o svakom koraku koji činite. Moguć je otvoren sukob sa kolegama ili sa nekim ljudima sa kojima povremeno sarađujete.

Novac

Imate dobre prilive novca, ali vam je strategija ulaganja i trošenja loša. Vraćajte novac koji ste pozajmili bilo da je u pitanju kredit ili lično. Planove za veću kupovinu odložite za neko drugo povoljnije vreme.

Zdravlje

Stres i neadekvatna ishrana može biti okidač mnogo loših situacija na ovom polju. Problemi pojačani dijabetičarima i osobama sa visokim krvnim pritiskom.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!