Ribe nedeljni horoskop – od 13. do 19.04.2015.

Nakon stresnih situacija i ljubavnih brodoloma volite da uživate u hrani. Pazite na probavu tokom ove nedelje. Više se fizički aktivirajte da biste sav stress izbacili iz sebe. Sezonsko voće pomaže probavnom sistemu.

Ljubav

Tokom ove nedelje, posebno na početku možete imati jednu burnu i zanosnu vezu koja se bazira samo na erotskom kontaktu. Čak šta više kao da vam je potreban ovakav izlet. Ljubav ostavljate po strani. Mučno vam je sve ono kroz šta prolazite. Koliko god želeli da samo uživate u seksualnom kontaktu, moguće je da ćete sse naći u vrtlogu osećanja. Bračni imaju problem u vezi koji teško rešavaju.

Posao

Budite oprezni pri poslovanju tokom ove sedmice, posebno ako vam posao traži vaš potpis Dokumentacija važna stiže. Nije da vam je to rešenje, ali je jedino u ovom trenutku. Na pragu ste bitnih promena. U najavi vam je novi posao, bilo da ste zaposleni ili ne. Kolegijalni odnosi nisu na najvišem nivou, ali se vi više ne sekirate kada je to u pitanju.

Novac

Koliko god bilo haosa u ovom segmentu, Jupiter će vam pomoći da se sredite. Očekujte određeni priliv novca koji vam dobro dođe za neke situacije za dalje.

Zdravlje

Nemate ozbiljnih komplikacija, ali vodite računa na ovom sektoru. Probavni sistem, glavobolje, virusne infekcije mogu biti problem tokom ovog perioda.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!