Ovan nedeljni horoskop – od 13. do 19.04.2015.

Interesantna druženja uz dobru hranu i vino su moguća tokom ove nedelje. Vi ste podanci planete Mars i za vas na meniju treba da se nađe nešto konkretno. Rado biste meso sa roštilja jeli svaki dan. Naravno, vašem nepcima i čulima ukus prija, ali ne i organizmu, posebno ne u preteranim količinama.

Ljubav

U suštini nemate previše razloga za brigu kada je reč o ljubavi. Vladarka vašeg polja partnerstva već je ušla u lepršavi znaku Blizanca i krenula put vašeg 3.polja i doneća vam interesantne susrete, flert u kome ćete uživati. Prva dva dana ove nedelje su puni zadovoljstva, posebno ako ste slobodni. Oni iz prve dekade upoznaju zanimljivu osobu na kraćem putu ili izlasku, preko društvenih mreža ili oglasa, a moguć je i susret sa osobom iz prošlosti prema kojoj još uvek gajite osećanja.

Ono što generalno može da vam pokvari dane jeste vaša usmerenost na nešto više, nedostižno, ali to je već nešto što morate sami sa sobom da raščistite. Manje nervoze na početku nedelje, a veće konfrontacije tokom nastavka sedmice onima koji su u dužoj vezi i bračnom odnosu. Žene ovog znaka će tokom 15. i 16.aprila biti sklone depresiji i melanholiji, ponekada bez realnog razloga. Jupiter donosi sreću, okolnosti koje vama idu na ruku, pa uživajte.

Posao

Na početku možete biti ushićeni kako se poslovni planovi realizuju. Nemojte se opustiti jer drugi deo nedelje ima nepovoljnije tranzite planeta, mada možete bilo koje stopiranje gledati kao „glas razuma“ Univerzuma. Vladar polja posla naći će se u vašem polju novca od sredine nedelje i biće u najavi zaostala isplata, koja mora prvo da prođe neku vrstu provere određene dokumentacije. Bićete nervozni stoga pazite da ne ulazite u otvorene konfrontacije sa nadređenima ili sa onima koji se samo tako postavljaju.

Novac

Mnogi Ovnovi su usmereni na polje finansija. Može se slobodno reći da je ovo polje stabilno. Venera vladarka vašeg polja novca će u drugom delu nedelje preći u vaše prirodno treće polje i otvoriti dobar period za one Ovnove koji se bave trgovinom. Prodavci automobila imaće mogućnosti da povećaju prodaju. Sticanje novca može doći kroz intelektualni rad. Ipak Venera ide ka opoziciji sa Saturnom i time vam donosi probleme sa partnerom, rođacima, ukućanima kada je novac u pitanju. Imaćete drugačije planove kada je ulaganje u pitanju, pa možete doći u nepotreban sukob.

Zdravlje

Moguće su upale grla. Pazite na ishranu. Nervoza može da vam poremeti metabolizam pa da idete iz krajnosti u krajnost kada je ishrana u pitanju.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!