Lav nedeljni horoskop – od 13. do 19.04.2015.

Bademi, šljive, smokve i razne vrste salate je preporučljivo jesti jer u sebi sadrže magnezijum fosfat koji je za Lavove ćelijska so. Pazite na svoju ishranu.

Ljubav

U bračnim odnosima jeste dobro, ali je očigledno je nestrpljenje partnera zbog sporosti nekih situacija koje su bitne za sam odnos. Slobodni imaju lepih šansi da upoznaju zanimljeve ljude. Moguće da će se jedan odnos istaći, ali sve ovo je period zanosa, pa od ozbiljnosti trenutno nema ništa. Biće vam lakše ako tako shvatite ovu sedmicu kada vam se osoba koja vama se dopada ne javi. U porodičnim odnosima moguće su svađe. Pokušajte da ih ne produbljujete.

Posao

Merkur se postavio u vaše 10.polje, polje karijere, statusa, ciljeva. Razmenjuje energiju sa Venerom u Blizancima. Ova pozicija donosi dobre mogućnosti da svoje veštine poboljšate, da proširite posao I postavite planove na dobar put za dalje. Ipak, pazite se verbalne konfrontacije sa nadređenima. Moguće da će neki ljudi biti previše zahtevni u odnosu na vas. Sređujte poslovnu dokumentaciju. Vreme je.

Novac

U ovom periodu imate dobre prilive finansija, a znate i kako da funkcionišete u rashodima što je veoma dobro za štednju i čuvanje novca za crne dane. Nije povoljno vreme da pozajmljujete, a imaćete situaciju gde ćete se dvoumiti šta da radite.

Zdravlje

Vladar vašeg polja bolesti se kreće retrogradno (Saturn) što ukazuje da se neki stari i zaboravljeni zdravstveni problemi mogu pojaviti. Budite oprezni u ovom sektoru. Tražite adekvatan savet i ako je potrebno idite na više konsultacija sa različitim lekarima. Pojava anksioznosti i depresije.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!