Jarac nedeljni horoskop – od 13. do 19.04.2015.

Pojedinim Jarčevima hrana nije važna, dok imamo i one Jarčeve koji su totalna suprotnost tome i spadaju u grupu velikih gurmana. Korigujte ishranu jer su mogući problemi sa probavnim sistemom tokom ove sedmice.

Ljubav

Slobodni mogu imati više sreće u ljubavi tokom ove sedmice, nego oni koji su u vezi ili braku. Možete naći na interesantnu osobu sa kojom ćete početi da gradite jednu dobru vezu. Komunikacija i erotski zanos su usklađeni. Bračni imaju problema koje nikako da reše. Moguće je mešanje sa strane. Neko od vas će otkriti prevaru bračnog partnera.

Posao

Oni koji se bave modom i prodajom garderobe imaće više sreće tokom ove sedmice. Poslovni ljudi imaće u najavi jedno dobro poslovno putovanje od sredine nedelje koje može da donese dobar pokret za firmu u kojoj rade. Kolegijalni odnosi se poboljšavaju. Nadređeni su vam dali odrešene ruke, pa iskoristite tu šansu.

Novac

Prilivi novca su bili povećani. Trebali biste da napravite dugoročan plan šta ćete kada dođu malo lošiji dani. Od sredine nedelje mogu d avas iznenade neočeivani troškovi.

Zdravlje

Sa egzaltiranim Suncem i Južnim Mesečevim čvorom koji su se postavili u 4.kuću mogu da vam poremete vaše polje zdravlja.Moguće je da ćete se naći u krevetu nekoliko dana.Budite obazrivi u ovom polju. Saveti sa lekarima su neophodni.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!