Rak nedeljni horoskop – od 13. do 19.04.2015.

Vi Rakovi imate povećani gurmanski apetit pa često patite od viška kilograma. Kalcijum i jod su od velike važnosti za vaš organizam. Lekovite biljke koje su zdrave za vaš organizam su ruzmarin i beli luk.

Ljubav

Ova nedelja može biti rizična za bračne ovog znaka. Nesređeni ste i skloni da optužujete partnera i za neke druge nedaće koje su vas snašle. Skloni ste da ističite i potencirate razlike u odnosu. Oni koji su tek ušli u vezu mogu da prave problem bez problema. Od sitnica možete doći do krupnih reči zbog kojih će vam partner zameriti. Trudite se da sve te nesuglasice prevaziđete jer biste u suprotnom mogli da završite ovu priču. Izbegavjte negativne ljude.

Posao

Polje posla je dobro postavljeno tokom ove sedmice. U drugom delu nedelje možete doći do dobrih projekata ili ćete imati uspešne temeljne poslovne dane za budućnost. Pozitivna delovanja Jupitera otvoriće priče firmama koje posluju sa inostranstvom, drugim prostorima, onima čiji se rad bazira na umetnosti I kulturnim dešavanjima. Honorarni saradnici, kao i frilenseri će imati pune ruke posla koje će obrađivati bez muke tokom ove sedmice.

Novac

Venera i Saturn se suprostavljaju tokom ove nedelje pa vi možete propustiti neke šanse za većom zaradom ili će vam neko osporiti zarađeno. Ovome možete i vi doprineti jer se ne borite za više i bolje bez obzira koliko ste zaslužili. Srećom vas Jupiter podržava pa ćete ipak uhvatiti korak sa prihodima i rashodima.

Zdravlje

Virusne infekcije i problemi sa probavom mogu biti aktuelne tokom ove sedmice. Preporučljivo je da se savetujete sa lekarom.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!