BIK – nedeljni horoskop od 14. do 20.12.2015.

Samo da se sedne i dobro pojede, a da li će to i koliko uticati na zdravlje – o tome ćete razmišljati sutra. Za vas i dalje stoji upozorenje da morate izbegavati previše slatkog, premasnu hranu i biti umereni sa upotrebom začina. Mada je verovatno da ćete teško poslušati ovaj savet…

Ljubav

Slobodni Bikovi su prodrmani jakim osećajima, hemijom i fizičkom privlačnošću prema osobama koje im se u ovom periodu pojavljuju. I sami ste svesni da samo strast i nije neka osnova za trajniji odnos, ali trenutno razmišljate samo u tom pravcu. Ono što vam mogu obećati jeste izuzetno zanimljiva sedmica pred vama, pa iskoristite ove trenutke za svoje uživanje a razmišljanje o nekoj stabilnosti možda ostavite za neko drugo vreme. Doduše, stoji da bi se jedna osoba mogla izdvojiti i dodatno vam zagolicati pažnju, ali je ona pomalo „kruta“ i ne dozvoljava da joj baš tako lako uđete pod kožu. Možda ovo i ima šanse da se u nekom kasnijem periodu razvije.

Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima pokušavaju da animiraju partnera i žele da rade na odnosu. Međutim, nisam sigurna da je druga strana u ovom trenutku zaista spremna za neke bitnije dogovore, jer je suviše okrenuta sebi i svojim prioritetima.

Posao

Neka papirologija koja vam je zadavala probleme u prethodnom periodu sada može biti rešena. Bikovi imaju priliku da tokom ove nedelje ostvare komunikaciju i dobiju pozitivne naznake za saradnju od osoba sa drugih prostora, stranaca. Kolegijalni odnosi, koji su bili maltene na ivici ključanja sada dolaze u neku mirniju i normalniju fazu. Sada će vam biti lakše da se uz malo više pomoći od strane kolega, organizujete na pravi način u svakodnevnim obavezama. Privatnici privlače klijente i osvajaju nova tržišta.

Novac

Stabilniji prilivi i više novca koji dolazi do vas tokom ove sedmice malo će vam dati vetar u leđa. Isplate su sada redovne, a pojedini Bikovi će se okrenuti i nekim privatnim poslovima koji bi sada mogli biti isplativi. I kod vas stoje otvorene mogućnosti da u prvom delu nedelje uzmete kredit ili pozajmicu.

Zdravlje

Vodite intenzivan život, dosta se trošite i nervirate, pa će se ovo odraziti pomalo na vaš imunitet. Najizraženiji su problemi sa grlom i respiratornim organima.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!