OVAN – nedeljni horoskop od 14. do 20.12.2015.

Period slavlja i hrane u velikim količinama uveliko je nastupio, a Ovnovima savet da, iako će imati mnogo prilika da se pogoste dobrim jelom u prijatnom društvu, makar pokušaju da budu umereni. Vaš pritisak je daleko od stabilnog i treba izbegavati sve što bi mu dodatno škodilo.

Ljubav

Ovnovi u emotivnim odnosima i brakovima moraju prvo da sagledaju celokupnu situaciju u svojim vezama koja je u poslednje vreme pretrpela neke udarce i šokove. Partner je u jednom malo isključivom raspoloženju ali ipak spreman na dogovor i kompromis. Nemojte vi nepotrebno zatezati situaciju i inatiti se, isterivati neku svoju pravdu, već nastupite realno i otvoreno. Sada je itekako moguće stabilizovati odnose, niko ne kaže da će sve biti savršeno, ali možete se vratiti na staro.

Oni koji su slobodni doći će u kontakt sa osobom koja vam je u isto vreme slična i u potpunosti različita. Vode vas iste strasti i ista unutrašnja vatra, ali su vam pogledi na svet i životna filozofija drugačiji. Ovo će vam biti neizrecivo privlačno i uživaćete da razmenjujete mišljenja i komunicirate sa ovom osobom. Jaka hemija i zaljubljivanje na prvi pogled začiniće vam ovu sedmicu.

Posao

Mnogo računate na jedan dogovor koji bi trebao da se pokrene tokom ove sedmice. Poslovnog partnera doživljavate kao ozbiljnog i jakog i trudićete se da se pripremite na razgovor najbolje što umete. Dobro će vam doći neke informacije, ali i saveti od osobe kojoj verujete i koja vam je do sada više puta pružala pomoć. Oni koji sarađuju sa drugim prostorima, inostranstvom napraviće preliminarni dogovor oko jednog njima bitnog poslovnog projekta. Još uvek ste pod pritiskom kratkih rokova, ali se čupate.

Novac

Nešto se može učiniti kao jako dobra prilika za ulaganje, ali je ovde savet da se dobro raspitate pre nego što uzmete aktivnije učešće. Pojedini Ovnovi će pokušati da neke nagomilane obaveze reše kroz refinansiranje kredita. Jači prilivi u drugom delu sedmice.

Zdravlje

Pored stresa koji je izgleda konstantno prisutan u vašem životu, slaba tačka su vam i bubrezi i povremeni problemi sa kožom, ekcemi i alergije.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!