DEVICA – nedeljni horoskop od 14. do 20.12.2015.

Ni vi nećete moći da izbegnete pozive na slavlja i društvena okupljanja, ali za razliku od nekih pripadnika drugih znakova, vi itekako umete u ovom periodu da sebe obuzdate i da umete da kažete – dosta. Umete da kontrolišete sebe i tokom ove sedmice u svemu možete uživati, ali umereno.

Ljubav

Onako, na prvi pogled, između vas i emotivnog ili bračnog partnera sve funkcioniše baš kako treba. Doveli ste svoje odnose u normalu, pojačana je strast i želja, nema više žučnih svađa i rasprava. Sve je dobro da ne može biti bolje…no, da li je baš tako? U suštini, vi dozvoljavate partneru da vam priđe do određene granice, a čim se osetite pritisnuto počinjete da se sklanjate i povlačite. Pojedini će čak početi da se intenzivno dopisuju ili ostvaruju komunikaciju preko društvenih mreža, ne iz neke naročite želje za prevarom, već zato što želite sebi da dokažete da vaša sloboda nije ugrožena. Ako nastavite ovim tempom, možda se i „slučajno“ upletete u nešto konkretnije od flertovanja.

Što se slobodnih Devica tiče, vi ste baš raspoloženi za komunikaciju sa više osoba. Za sada se baš zanimljivo „čačkate“ i jeste zainteresovani, ali ne vidim da će ovde biti nekih ozbiljnijih početaka. Još uvek se samo igrate.

Posao

Posle dosta vremena koje je sobom vuklo nesigurnost, Device mogu da se opuste i malo odahnu. Vaši se poslovi odvijaju dosta dobro, stekli ste potrebnu stabilnost i za sada nemate većih razloga da se žalite. Doduše, i dalje imate naporne radne dane ispunjene obavezama, ali sa time uspevate da izađete na kraj. Ukoliko ste privatnik, a imate nameru da pokrenete nešto novo, budite malo obazriviji. Čini mi se da neke stvari ne sagledavate na pravi način i da više očekujete nego što ćete dobiti.

Novac

Stabilnost i u finansijskom segmentu doneće Devicama osmeh na lice. Pored redovnih priliva, hoće vas i novac od dodatnih poslova, pa koristite svaku priliku koja vam se ukaže. Kada naiđu ovakvi dani, ne treba propustiti ništa, iako ćete povremeno biti zatrpani obavezama.

Zdravlje

I pored vašeg truda da vodite računa i o ishrani i da uvedete neke zdrave navike u svoj život, i dalje je stomačni deo vaša „bolna tačka“.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!