ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 14. do 20.12.2015.

Taman rešite da malo povedete računa i o količinama hrane koju unosite i o nekim štetnim navikama u koje ste se ponovo upleli….a onda shvatite da ne možete da izbegnete pozive na ručkove, slavlja, društvene obaveze. Šta da vam kažem, makar pokušajte da ne pojedete baš sve što se postavi pred vas.

Ljubav

Ako se pogledaju vaši bračni i emotivni odnosi, istina je da su se neke stvari smirile i dovele u red. No, vaše nezadovoljstvo je nešto što samo vi znate, a ono jača iz dana u dan. Partner jeste prisutan u vašoj svakodnevici, i kroz susrete i kroz komunikaciju, ali tu nešto fali i vi još uvek ne možete da definišete šta je to. Osećate se distancirano iako i dalje pokušavate da funkcionišete sa voljenom osobom kao i do sada.

U suštini, moguće je da je nastupila neka vrsta zasićenosti, pa bi savet za vas bio da pustite da stvari idu svojim tokom i da ne odlučujete na brzinu o nekim potezima. Sve će doći na svoje mesto, ukoliko samo date malo više vremena i sebi i partneru. Ako ste od onih Škorpija koje su slobodne, vi ste u intenzivnim razgovorima sa osobom koja vam je jako zanimljiva i privlačna. No, nikako da zaista spustite svoje „šapice“ na nju. Za sada ne može bolje od ovoga, svidelo vam se to ili ne.

Posao

Još uvek ne možete da kažete da ste izašli iz nekih problematičnih situacija, ali sada već imate više nade u budućnost. Veliku nadu vam daju dogovori koji su u svojoj završnoj fazi i jasno vam je da ćete od njih u budućnosti imati sigurnost koja vam je potrebna. Imate podršku drugih za svoje planove i ideje, a i komunikacija i dogovori sa šefovima vam govore da oni imaju ozbiljnije namere što se vaše poslovne budućnosti tiče. Jedino što vam je u ovom periodu potrebno je strpljenje i dovoljno snage za sve.

Novac

Kada novac tokom ove sedmice bude počeo da dolazi sa svih strana, nemojte tek tako zaboraviti period iz koga ste izašli i kada je priliva bilo na kašičicu. Prva stvar koju morate uraditi jeste rešiti se nekih neprijatnih dugova, jer vas poverioci svakodnevno podsećaju na vaše obaveze.

Zdravlje

Dosta ste se izvlačili na nervozu, stres, dubiozu. Vreme je da nešto uradite za sebe. U napad na loše navike i pod hitno na rekreaciju.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!