LAV – nedeljni horoskop od 14. do 20.12.2015.

Preterivanje u svakom smislu. Ne želite da se odreknete niti jednog uživanja kada je hrana u pitanju, a apetit nikako da zadovoljite. Konstantnu glad pokušavaćete da zadovoljite grickalicama između obroka. U suštini, oči su vam „gladne“ a da ćete imati problema zbog ovolikog apetita, hoćete sigurno.

Ljubav

Slobodnima će ova sedmica biti svakako vrlo zanimljiva. Pripadnici suprotnog pola su se prosto sjatili oko vas i obasipaju vas komplimentima i pažnjom a vi rastete kao kvasac. Moguće je da će se jedna osoba ovde izdvojiti i njoj ćete želeti da poklanjate više pažnje, ali iskreno – nešto vas ne vidim da ćete zaista imati pravih prilika da otpočnete nešto što bi vodilo ka stabilnosti. Može vam zasmetati čak i sitnica u komunikaciji sa nekim ko vam je simpatičan i privlačan. U suštini, tražite mane osobama koje pokušavaju da privuku vašu pažnju jer još uvek niste osetili „ono nešto“ zbog čega biste bili spremni da se odreknete svoje slobode.

Kod onih u emotivnim vezama i brakovima situacija je stabilna, vi i partner funkcionišete „na note“ jedno sa drugim, oboje vodite računa da ne isprovocirate neku raspravu ili svađu. Ipak, nećete moći da se odreknete povremenih kritizerskih primedbi, čisto da situacija bude zanimljivija.

Posao

U potpunosti podržavam to što želite da stavite sebe u prvi plan, ali ipak morate biti svesni da niste popili svu pamet ovoga sveta i da će ljudima sa kojima radite itekako smetati vaši nadmeni i nadobudni stavovi. Spustite se malo na zemlju i poradite na svojim komunikacijskim veštinama, smanjite egoizam i želju za dokazivanjem, ambicioznost je lepa ako se umete kontrolisati. Nekim svojim postupcima možete bukvalno unazaditi sebe i učiniti da posao koji ste očekivali nadređeni prepuste drugoj osobi.

Novac

Istina je da će prilivi biti tokom ovog perioda dovoljni za neke normalne, svakodnevne potrebe. Ali vaše su želje daleko iznad vaših mogućnosti, pa je trend trošenja evidentan. Na žalost, „zaboravili ste“ da platite ono što je bilo neophodno i nemojte se iznenaditi pokretanju nekog sudskog postupka.

Zdravlje

Onaj pojačani apetit i hedonizam sa početka teksta definitivno će nepovoljno uticati na vas. Samo su vam trebali još i problemi sa želucem i crevima…

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!