JARAC – nedeljni horoskop od 14. do 20.12.2015.

Apetit vam se nešto malo popravio, ali daleko je to od nečeg normalnog i uobičajenog. Jedete i dalje malo, neredovno, skloni ste da se više okrećete nekim grickalicama i fast fudovima, a pravi obroci nikako da stignu na dnevni red. Hajte, dignite se već jednom iz tog bunara u koji ste upali.

Ljubav

U emotivnim odnosima i brakovima sada vlada mir. Mada, čini mi se da biste vi to pre nazvali statičnim stanjem. Kada pogledate realno, shvatićete da ste odavno prestali da se trudite i da zaista obraćate pažnju na partnera. Doduše, i sa druge strane je ista slika, pa su vaši odnosi i veze postali bukvalno „odrađivanje“ a ne pravo prisustvo. Pojedini Jarčevi će tokom ove sedmice imati prilike da se malo „dignu“ kroz komunikaciju ili susrete sa strane, ali moram da primetim da se tu nalazite na vrlo klizavom terenu. Vrlo je moguće da nećete uspeti ništa konkretnije da uradite, ali da će vaše malo neuobičajeno ponašanje itekako podbosti partnera da počne da istražuje da li nešto petljate i muljate.

Ukoliko ste jedan od slobodnih pripadnika ovog znaka, slatko vam je da komunicirate sa jednom dosta harizmatičnom i intenzivnom osobom, nekim ko je u potpunosti drugačiji od vas, ali vas baš iz tog razloga i privlači. Za sada vam je dovoljno i ovo da biste bili zadovoljni.

Posao

Neke pozitivne promene u poslovnom segmentu sada su već vidljive. Doduše, vi ste i dalje na oprezu, jer jednostavno ne možete da shvatite da ste izašli iz perioda zastoja i neaktivnosti, ali sa radošću prihvatate ponude i poslovne projekte koji se odjednom otvaraju pred vama. Sve je postalo mnogo pokretnije, življe, čak i odnosi sa kolegama funkcionišu bez većih trzavica i razmimoilaženja. Trebaće vam malo vremena da se priviknete na sve ovo, ali sada već malo opuštenije gledate na budućnost.

Novac

Ah, te puste pare… evo i njih konačno u malo većem obimu na vašoj adresi. Vrlo vas raduje da uspevate da napravite i neke dogovore sa prijateljima i preko ovih poslova zaradite. Sada mogu biti isplativi i poslovi preko interneta. Reklamirajte se na društvenim mrežama, bićete zadovoljni.

Zdravlje

Povoljne zdravstvene prilike po vas. Još uvek vas pomalo muči neraspoloženje i dubioza, ali idete ka boljim danima.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!