RIBE – nedeljni horoskop od 14. do 20.12.2015.

I vas će pozivi na više strana, društvene posete, okupljanja, slave i veselja dovoditi u situaciju da ne možete da odbijete domaćine i da morate da se priključite obilnoj trpezi. Ne mogu da kažem da će vam to baš teško pasti, jer se vidi da se apetiti samo povećavaju…

Ljubav

Evidentno je da se i kod vas situacija u bračnim odnosima i emotivnim vezama potpuno stabilizovala. Neke zamerke koje ste imali prema partnerovom ponašanju ste regulisali zajedničkim trudom. Trebalo bi da budete zadovoljni dešavanjima, ali problem je u tome što vi to niste. Ukoliko ste u emotivnoj vezi, potrebno vam je da date više važnosti svom odnosu, želite neko ozbiljnije obavezivanje od strane partnera i trudite se da gurate vaše razgovore ka temama koje su vama bitne.

Partner za sada uspešno izbegava vaše napade i pritiske i sve ostavlja za neko neodređeno vreme u budućnosti. Brine vas što povremeno imate osećaj da ne znate na čemu ste i u kom pravcu vaš odnos vodi. Malo se smirite i prepustite se uživanju, sve će doći na svoje mesto kada za to bude vreme.

Ukoliko ste slobodni pripadnik znaka Riba, malo flertujete sa osobom koju ste upoznali preko prijatelja, a povremeno se angažujete i sa jednom osobom preko poslovnih okolnosti. Sve je ovo simpatično i slatko, ali ništa se konkretno ne dešava. Za sada samo uživajte u podsticajnoj komunikaciji.

Posao

Imate solidne mogućnosti za dobro raspoloženje po pitanju poslovnog segmenta. Sa poslovnim partnerima ste uspeli da ugovorite neke konkretnije projekte koji će vam biti isplativi. Doduše, preuzeli ste dosta toga na sebe i povremeno će vam biti problem da se organizujete, ali daleko od toga da ste nezadovoljni. Samo da ima posla, jer vam je već dosta statičnosti. Budite malo oprezniji u odnosu sa nadređenim osobama, naročito ako ste od onih ambicioznih, jer mogu lošije odreagovati na vaše težnje da izbijete u prvi plan.

Novac

Čini vam se da u poslednjem trenutku uspevate da se iščupate iz nekog finansijskog problema i podmirite obavezu koja vam bukvalno visi nad glavom. Ne brinite se, malo su bolji novčani prilivi tokom ovog perioda i lagano idete ka vremenu izlaska iz najveće krize. Ne odustajte…

Zdravlje

Premorenost i iscrpljenost. I psihička i fizička.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!