VAGA – nedeljni horoskop od 14. do 20.12.2015.

Sve onako fino, na note, zalogajčić po zalogajčić….a u suštini biste najradije počistili u trenutku sve ono što je pred vama na stolu. No, okruženi ste društvom, prijateljima, dragim ljudima, a ne želite da odajete utisak alave osobe. To ćete nadoknaditi posle, kada stignete kući. Spremate se da opustošite frižider.

Ljubav

Ne znam da li da vas podsetim na neke neprijatne situacije u vašim brakovima i emotivnim vezama…no, očigledno je da ste u potpunosti zaboravili sve trzavice i svađe i da jednostavno nastavljate po starom. Dok partner muku muči sa nekim svojim problemima, vi neštedimice rasipate svoj šarm na svakog ko se nađe u vašoj blizini. Sve doživljavate kao igru, ali vodite računa da se ne „zaigrate“ jer je tokom ove sedmice lako moguće da neka simpatična komunikacijica očas posla pređe u susrete sa strane.

Osoba koja će vam itekako raspaliti misli jeste izuzetno mladolika, ali sa velikim životnim iskustvom i može vas „smotati“ očas posla. Malo opreza, drage moje. Ako ste slobodni, vi trenutno uživate. Vaš raspon interesovanja je ogroman i privlačiće vas i starije i mlađe osobe, potrebno je samo da imaju „ono nešto“ što u ovom periodu jako utiče na vas. U suštini hemija i fizičke strasti vas drmaju do kostiju.

Posao

Nekih sitnijih trzavica u kolegijalnim odnosima i prepreka u obavljanju poslova će biti i tokom ove sedmice, ali rekla bih da sa ovim relativno lako uspevate da izađete na kraj. Ono što vam je najotvorenije jesu komunikacije i dogovori sa novim poslovnim partnerima i trebate da se aktivirate u tom smeru. Neke svoje ideje i poslovne projekte sada možete realizovati uz relativno malo truda, pa ne oklevajte da istaknete sebe, jer sada možete uspeti. Ne odustajte ako u prvi mah bude zastoja, samo uporno napred.

Novac

Dosta, dosta dobri finansijski prilivi tokom ovog perioda. Možete naplatiti i neka potraživanja od kojih ste već bili spremni da dignete ruke. Privatnici neka pokrenu sudske postupke, jer je očigledno da ćete jedino na taj način uspeti da izvučete svoj novac. Sve u svemu, bićete zadovoljni.

Zdravlje

Iako ćete relativno dobro funkcionisati u zdravstvenom smislu, ipak unutrašnja tenzija i stres i dalje jesu deo vaše svakodnevice.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!