STRELAC – nedeljni horoskop od 14. do 20.12.2015.

Vi biste konstatovali da baš imate zdrav apetit. Oni kojima ste okruženi bi to vrlo verovatno preformulisali i rekli da vam je želudac kao rupa bez dna. Ako kažem da ćete ove nedelje jesti mnogo, verovatno ću biti izuzetno blaga u izražavanju. Bukvalno čistite sve pred sobom kada je hrana u pitanju.

Ljubav

U emotivnim vezama i brakovima sve sada ide nekim svojim ustaljenim tokom. Ovo je najviše iz razloga što ste vi sada spremniji da malo više izađete u susret partneru po nekim njegovim zahtevima. Doduše, ne može se poreći da se povremeno trudite preko volje, smatrajući da dajete više nego što dobijate, ili pak da je partner previše zahtevan. No, pošto vam je više dosta prebacivanja i svađa, spremni ste da spustite loptu i igrate onako kako on svira. To što vi sa strane imate komunikaciju i lako flertovanje sa nekim koje je mnogo podsticajnije za vas, to je već druga stvar. Nemojte da zaboravite onu izreku – Zaklela se zemlja nebu da se svaka tajna dozna – i budite oprezni ukoliko imate nameru da sačuvate stabilnost odnosa u kojima ste.

Ako ste trenutno slobodni, eto vas na pet strana odjednom. Sve vam je zanimljivo, sve vam je interesantno, osobe koje vam dolaze u život bude vas i intelektualno i seksualno i baš ste u periodu kada uživate. Samo bez obaveze, molim.

Posao

S jedne strane, posla imate preko glave. S druge – organizacija vam je katastrofalna. Sve završavate u poslednjem trenutku a pridike od strane šefova su nešto na šta ste već oguglali. Može vam se tokom ove nedelje ponuditi jedna mnogo bolja poslovna prilika i drugačiji uslovi, koji vam više odgovaraju od postojećih. Razmislite dobro, jer mislim da je ovo dobra šansa po vas. Generalno – poslovni segment i pored napora i teškoća na koje nailazite, ipak fukcioniše dobro i bez većih zastoja.

Novac

Rekao bi neko da koliko radite, sigurno plivate u novcu. Ali baš tog novca nekako nikad dovoljno za vas. Nisu vaši prilivi toliko loši, koliko je vaše upravljanje materijalnim resursima slabo. Bacate pare na nevažne stvari, a svoje obaveze zanemarujete, pa se nemojte čuditi kada počnu da stižu plave koverte na vašu adresu.

Zdravlje

Borba sa lošim životnim navikama mora vam biti prioritet tokom ove sedmice. Premalo odmora i rekreacije.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!