VODOLIJA – nedeljni horoskop od 14. do 20.12.2015.

Dok će pripadnici drugih znakova ići iz krajnosti u krajnost što se apetita i konzumiranja hrane tiče, vi ste nekako uspeli da pronađete zlatnu sredinu. Taman onoliko koliko vam treba. I od toga ne odustajete. Osećate se dobro, izgledate dobro i nemate nameru da ovaj trend menjate.

Ljubav

U bračnim i emotivnim vezama partner će biti inicijator nekih promena. Vi lično smatrate da u ovom periodu fukcionišete dobro, ali to očigledno nije i mišljenje druge strane. Ako ćemo realno da pogledamo, istina je da ste vas dvoje samo površno i na prvi pogled jedno uz drugo, dok vi lično bežite od nekog ozbiljnijeg, suštinskog obavezivanja. Voljena osoba želi da vašu vezu izdefiniše na malo drugačiji način i da vam nametne neke obaveze koje vi pokušavate da izbegnete. Možete se buniti koliko god hoćete, bojim se da ćete u ovom periodu morati da se povinujete jer nemate prave argumente protiv.

Ako ste od onih Vodolija koje su slobodne, i dalje pratite „trend“ izlazaka, flertovanja, provoda, neobavezne komunikacije i odnosa sa suprotnim polom. Doduše, postoji tu osoba koja vam se provlači kroz misli malo intenzivnije, ali i dalje čekate da ona napravi neki konkretniji potez prema vama.

Posao

Imate osećaj da ćete po nekim pitanjima zakasniti i da postoji opasnost da vam se željeni projekti i poslovi izmaknu iz ruku, i zato ste skloni da žurite i da potencirate na svojim interesima. Ove sedmice nisu loše poslovne prilike po vas, ali je sigurno da ćete uspeti da ostvarite samo deo od onoga što ste namerili. Neke promene neće uspeti da zažive u ovom periodu. Počeli ste da se daleko od radoznalih očiju „domunđavate“ sa jednim kolegom ili saradnikom. Planirate nešto potpuno drugačije.

Novac

Ti, neki tajni dogovori kojima ste skloni tokom ove nedelje, baš fino mogu uticati na popravljanje stanja u vašem novčaniku. Ako se bavite idejnim i kreativnim radom, sada možete zaraditi i na konto toga. Obratite pažnju i ne nagomilavajte dugovanja, makar otplaćujte deo po deo.

Zdravlje

Zdravstvena situacija nije loša tokom ovog perioda.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!