BLIZANCI – nedeljni horoskop od 14. do 20.12.2015.

Dosta društvenih poseta, dosta zajedničkih ručkova i večera, bićete obasuti ponudama i pozivima. I pored primamljivosti hrane koja je pred vama, nešto niste pri najvećem apetitu, ili bar umete da prekinete onda kada je najslađe. Unesite više sireva i mlečnih proizvoda u svoju ishranu.

Ljubav

Očigledno je da ste se i vi i emotivni ili bračni partner opametili po nekim pitanjima, jer je evidentno da tokom ove sedmice pokušavate da jedno drugom idete „niz dlaku“ i da se prilagodite. Tokom ovog perioda nemate nekih posebnih problema u odnosima koji su vam bitni, naprotiv – svakodnevica može biti ispunjena i zajedničkim dogovorima i lepim dešavanjima, naročito će porast strasti biti evidentan. Kada pogledate unazad na dane kada niste bili sigurni ni da li ćete opstati, neka vam to dodatno da volju da ovakvo stanje održite što je duže moguće.

Pred slobodnim Blizancima je jedna jako dobra nedelja, uživaćete u dešavanjima na dnevnoj bazi sa osobama koje sve pokušavaju da bi osvojile vašu pažnju. Prilike preko poslovnih okolnosti i društvenih okupljanja su evidentne. Nemate razloga da se u ovom periodu upuštate na brzinu u nešto, pustite da se utisci slegnu. Dobar provod vam neće pobeći.

Posao

Dosta poslovnih situacija i problematike ste uspeli da smirite i stabilizujete, i sada na jedan mirniji i analitičniji način posmatrate dešavanja oko sebe. Svesni ste da ćete morati da promenite neke poslovne dogovore i polako i sistematično pripremate teren za to. Komunikacija na dnevnoj bazi sa kolegama i saradnicima doneće vam značajne informacije koje će vam pomoći na koju stranu da se usmerite i kako da reagujete po nekim pitanjima. Ne žurite nigde, stići ćete na vreme da sve odradite.

Novac

Očigledno je da vas novac „hoće“ tokom ovog perioda pa iskoristite sve prilike koje vam se nude. Pored redovnih, tu su i dodatni poslovi, a prilive ćete moći da ostvarite i preko dogovora sa nekim od kolega. Posle dužeg vremena imate osećaj da ste konačno isplivali iz najvećih novčanih problema.

Zdravlje

Nastavlja se trend povoljnih zdravstvenih okolnosti. U drugom delu sedmice ste više skloni povredama, a tada se mogu javiti i povremeni problemi sa kičmom i zglobovima.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

 

error: Content is protected !!