BIK – nedeljni horoskop od 16. do 22.11.2015.

Kakvu preporuku dati vama tokom perioda kretanja Venere, vaše vladarke, kroz znak Vage? Jedino što bi moglo eventualno upaliti jeste – budite umereni i iskoristite prednosti ovog znaka – izbalansirajte. Ne dozvolite da vam oči budu gladne i da iz tog razloga pretrpavate svoj tanjir. Naročito slatkiše smanjite.

Ljubav

U emotivnim odnosima i brakovima ovo može biti period uživanja u povezanosti sa partnerom. I vi i druga strana želite da se usaglasite, da napravite kompromis, spremni ste da pređete lako preko nekih nesavršenosti u vašem odnosu. Da male probleme izgladite, da one nešto veće zajedničkim snagama rešite. Ma idila…Ja jedino moram da vas upozorim na drugi deo nedelje, kada će neko zanimljiv početi da se „vrti“ oko vas, a vi ćete, baš u vašem maniru, početi da se slatko poigravate i pomalo, ma samo pomalkice flertujete.

Nemojte samo mnogo da se zanesete u ovoj igrici, jer se sami možete upetljati u svoju mrežu. S druge strane, i sami ćete videti da vam ni malo ne prija kada primetite da partner „baca farove“ ka nekoj drugoj osobi. Zbog toga ste besni, jel da? A to što vi čačkate koješta sa strane, to nikom ništa….Budite dobri i ne pravite od gotovog veresiju. Slobodni polako produbljuju jedan odnos. Ne ide ovo brzo, ali je zanimljivo i podsticajno po vas. Osećate kako se sve više zagrevate i vam ovo jako prija.

Posao

Znate onaj osećaj kada se ništa posebno ne dešava, sve ide nekim svojim ustaljenim tokom, ali vi ne možete da se otrgnete utisku da se svaki čas može dogoditi nešto što bi moglo da vas poremeti i izbaci iz ravnoteže? Verovatno je da baš takav osećaj imate u ovom periodu. Čini vam se da neke stvari ne znate, do vas dolaze oprečne informacije a moguće je i da primećujete da vam neki ljudi rade iza leđa. Nastavite sa svojim ustaljenim dnevnim aktivnostima. Mogućnost bitnog dogovora u prvom delu sedmice.

Novac

Budite mudri u baratanju novcem tokom ovog perioda. Možda mislite da na lak način možete doći do neke zarade, ali treba dobro preispitati koliko je zaista utemeljeno to što vam se nudi. Pokušajte da potražite još nečiji savet pre nego što se upustite u ovo.

Zdravlje

Nerviranje nosite u sebi, a to u ovom periodu može najviše izbijati kroz probleme sa alergijama ili kožom.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!