RIBE – nedeljni horoskop od 16. do 22.11.2015.

Najbolje ćete učiniti i sebi i svom organizmu ako ovaj period iskoristite da dovedete sebe u red po nekim navikama u ishrani. Pridržavajte se nekih osnovnih načela – ne pravite velike razmake između obroka, koji moraju biti umereni i takođe – ne preskačite povrće koliko god ne bili ljubitelj istog.

Ljubav

Ne možete da poreknete da vam se u ovom periodu mogu provlačiti određene sumnje vezane za emotivnog ili bračnog partnera. Nema realnih osnova za tako nešto, jer je situacija u manjoj ili većoj meri između vas dvoje ista, ali ne možete da se oduprete unutrašnjem glasu i zvonu na uzbunu. Verovatno je da ćete dosta pažljivo posmatrati šta se dešava sa drugom stranom i pratiti pa i najmanje promene u ponašanju ili intonaciji dok razgovarate.

Moguće je da u ovom periodu nećete imati ništa konkretno za šta biste se uhvatili i potvrdili svoje sumnje, ali će osećaj ostati. Doduše, ne mogu da poreknem da će pojedine Ribe zaista i primetiti „izdajničke“ znake kod voljene osobe. E, ovo već može biti problem i moglo bi doći do izvesne konfrontacije u poslednjim danima ove sedmice. Što se onih usamljenih tiče, vama se neko približava, ili makar pokušava da ostvari jaču komunikaciju sa vama. Ne možete da poreknete da ste zainteresovani, ali sve ovo ima suviše spor tok i moguće je da se za sada ništa ni neće konkretnije dogoditi.

Posao

Sporost drugih vas izluđuje, ali vas još više izluđuje kada pokušaju da se ubrzaju pa krenu da prave greške. Koliko god vi tokom ove nedelje bili spremni da se prilagodite i okolnostima i drugima sa kojima sarađujete, sušta je istina da će to ići jako teško. Savetujem vam da pripremite sve živce i da unapred shvatite da ništa ne možete postići raspravama i dokazivanjima da ste u pravu. Najbolje je da se okrenete svojim ličnim obavezama i da njih ispoštujete u dogovorenom roku. Ide polako, ali ide…

Novac

Donekle ste se smirili jer novčani prilivi ipak pristižu nekim solidnim tempom. Možete malo da odahnete, ali već unapred razmišljate o tome šta sve morate platiti i koliko rupa morate zakrpiti. Šta da vam kažem, ono što ste se zadužili – morate da vratite i otplatite.

Zdravlje

Dosta slaba energija tokom ove sedmice, pa će se nekako sve lepiti za vas. Mogući su i padovi imuniteta, ali i problemi sa kičmom. Neophodan vam je odmor.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!