VODOLIJA – nedeljni horoskop od 16. do 22.11.2015.

Zaista je vreme da povučete malo ručnu kočnicu što se nekih namirnica tiče. Pojedine Vodolije su navalile na teška testa, sosove i neumereno konzumiraju slatkiše, što nikako ne prija vašem organizmu. Jeste da se približavamo zimi, ali nećete upasti u zimski san, pa da iz tog razloga slažete salo na sebi.

Ljubav

To što vi i vaš emotivni ili bračni partner imate povremeno svoje trenutke raspravljanja, dokazivanja, tvrdoglavosti – to je potpuno normalno. Već nije normalno da takve izlive osećanja manifestujete pred drugima ili na javnom mestu. Stvarno niko ne želi da sluša o vašim problemima, a još manje želi da vidi vaše rasprave. Ne uvlačite druge ljude u svoja sukobljavanja, i ne tražite savete sa strane. Lepo sednite zajedno i recite sve šta imate, pa kom opanci, kom obojci.

Što je najinteresantnije – onom brzinom kojom se posvađate, istom brzinom se i pomirite. Pa ko bi vas dvoje razumeo u potpunosti….Kada pričamo o slobodnim Vodolijama, rekla bih da ćete tokom ove nedelje imati jedan zaista zanimljiv susret. Ovo je lepo, i svakako ćete uživati u kontaktu sa ovom osobom, ali bih vam preporučila da ipak imate jednu dozu obazrivosti i opreza. Moguće je da nisu baš sve stvari onakve kakve izgledaju, a nikako ne želimo da se razočaravate i patite, zar ne? Idite polako, korak po korak, i sve bi trebalo da bude u redu.

Posao

Vrlo podsticajnu energiju koju osećate tokom ovog perioda uložite u prave stvari – u neke dogovore, u konkretizaciju jednog ugovora, u komunikaciju sa poslovnim saradnicima. Malo ste ipak kratki sa živcima, pa mi se čini da će jedan deo vaše energije pre otići na neke besmislene rasprave i ubeđivanja sa ljudima od kojih previše očekujete. Nisu svi sposobni da prate vaš tempo ili da podrže vaše ideje, pa na vreme odustanite od onih sa kojima ne uspevate da se uklopite. Radite sami za sebe, to je najbolje.

Novac

Ima nekih šansica da vam novac uleti dosta neočekivano, i to preko saradnje sa prijateljima ili nekog dodatnog posla. Pokušajte da se malo više angažujete na poslovima sa strane, ali vodite računa o legalnosti i da ne muljate ništa.

Zdravlje

Možda malo nervoze početkom nedelje, ali generalno se osećate dosta dobro.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!