DEVICA – nedeljni horoskop od 16. do 22.11.2015.

Device vrlo uspešno „truju“ svoj organizam u ovoj nedelji. Brza hrana, nekvalitetne prerađevine od mesa, mnogo praznih kalorija…na sve ovo, mnogo kafe (pojedini i alkoholna pića) i još ako ste i pušač – kompletirali ste sve. Ne znam da li vredi onaj predlog da malo povučete ručnu i sredite se?

Ljubav

Ako ste slobodni, nije da nećete imati prilika za neke konkretnije susrete, ali prosto nisam sigurna šta da vam kažem na konto toga. Realno gledano, ovo baš i nije neka posebna nedelja da se zaista „zakačite“ za nešto što vredi, malo je šansi za prave ljubavne početke i mnogo više sve liči na nešto neobavezno, povremeno, samo seksualno….U svakom slučaju, dosadno vam biti neće, a vi odlučite da li ćete da se upuštate u nešto od ovoga ili ne.

Što se onih u emotivnim vezama i brakovima tiče, situacija na prvi pogled deluje dosta fino. Sve se kao odvija nekim svojim uobičajenim tokovima, vi i partner ste u fazonu – mnogo ljubavi, malo svađica i tako to…ništa ne ukazuje da postoji bilo kakav problem. E, baš to i jeste problem. Naime, kod pojedinih Devica postoji jako, jako, jako velika verovatnoća da iza leđa partneru imaju neku komunikaciju, možda i susrete, sa drugom osobom. Ovo se još uvek nije u potpunosti razmahalo, ali ima itekakvih šansi da se i to dogodi. Razmislite – upetljati se ili ne… odluka je vaša…

Posao

I za vas će tokom ovog perioda važiti savet – tri puta meri, jednom seci. U prenesenom značenju, dobro razmislite o svakoj ponudi, o svakoj informaciji ili predlogu koji stignu do vas. Ne zalećite se i ne trčite pred rudu – ništa vam neće pobeći. Obratite pažnju na papire i trudite se da budete koncentrisani ako radite sa važnim dokumentima. U postojećim saradnjama i odnosima može doći do preispitivanja ili pokušaja da se neki uslovi dogovora promene. Neko vas može u bukvalnom smislu ucenjivati.

Novac

Iako novčana situacija izgleda kao dosta stabilna, u vama ipak čuči jedna forma nesigurnosti i neizvesnosti po pitanju dalje budućnosti. Nemojte se opterećivati stvarima unapred, sa postojećim prilivima rešavajte obaveze jednu po jednu.

Zdravlje

Moguće su alergije na hranu. Takođe, malo više računa povedite u saobraćaju.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!