LAV – nedeljni horoskop od 16. do 22.11.2015.

Tranzit vašeg vladara, Sunca, kroz polje doma i kroz znak Škorpije, koji je čuven po svom apetitu, vrlo se nezgodno odražava na vašu savršenu liniju. Malo ste se usedeli, malo više isprobavate razne kulinarske specijalitete i samo razmišljate o tome šta ćete da pojedete. Makar pokušajte da se više krećete.

Ljubav

Pojedini Lavovi su se opasuljili i shvatili koliko im je stalo do partnera, a isto tako postali svesni da u poslednje vreme dragoj osobi nisu posvećivali dovoljno pažnje. Možda na vašu promenu ponašanja ima uticaj i to što ste počeli da primećujete da je voljeno biće povremeno odsutno i u nekim svojim mislima, pa ste se zabrinuli da vam ne odleprša ili da vam je neko ne ukrade.

Da, obično to tako bude – ne shvatimo nečiju vrednost dok ne dođemo u opasnost da tu osobu izgubimo. No, dobro, motivi i nisu toliko važni – bitno je da vas dvoje počinjete zaista da jedno drugom posvećujete mnogo više vremena i pažnje. Imaćete vi i dalje neka svoja razmišljanja i budno pratiti kako se partner ponaša, ali za sada je sve u redu, ljubav cveta, sve je divno, sve je krasno….a dokle će tako, to ćemo tek videti.

Što se slobodnih tiče, toliko slatko razgovarate sa nekim ko vam dolazi ili kroz poslovne okolnosti ili preko prijatelja, društvenih mreža, da vas je prosto milina gledati.

Posao

Pored privatnih poslova, koji su i dalje jako aktuelni i oko kojih ćete se dosta angažovati ili truditi da ih tek pokrenete, ni rad za nekog nije loše postavljen pripadnicima vašeg znaka. Može baš u prvoj polovini sedmice doći jedna fina poslovna ponuda ili predlog do vas, a ovo bi, bogami, trebalo dobro razmotriti i uzeti u obzir. Vi lično mislite da biste se jako dobro snašli u ovome, ali još uvek se preispitujete. To je i dobro – razmotrite sve uslove ovog dogovora, vidite da li se pronalazite i donesite odluku.

Novac

Red dobitaka, red troškova. Neće ti dobici biti loši ni malo, ali iskreno – ni troškovi vam baš nisu sićušni. Sve u svemu, kada saberete i oduzmete na kraju ove nedelje, shvatićete da ste više ili manje na nuli. Pa dobro, makar niste produbili minus na računu…

Zdravlje

Stomak, varenje, creva… ništa od ovoga ne funkcioniše baš kako bi trebalo. Još ako se pojave i problemi sa bešikom i prostatom….slika je kompletna.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!