OVAN – nedeljni horoskop od 16. do 22.11.2015.

Nedelja uživanja u hrani. Nekako vam baš sve prija mnogo više nego inače, rado ćete posezati za finim pecivima, za slasnim slanim i slatkim zalogajčićima. S jedne strane hedonističko raspoloženje, s druge – dosta poziva od drugih na ručkove, večere, izlaske. A kilogramčići se neosetno slažu…

Ljubav

Tranzit vašeg vladara Marsa kroz znak Vage, znak partnerskih odnosa, stavio vas je pod vlast Venere, planete ljubavi i sklada. Tokom ove sedmice i Ovnovi u emotivnim vezama i brakovima biće mnogo spremniji da nađu kompromis sa svojom voljenom osobom. Trudićete se da jedno drugom izađete u susret po svim pitanjima i u vašu vezu će se ponovo vratiti sklad i ljubav. Mnogo više vremena ćete provoditi sa partnerom, a sigurno je da ćete imati i više zajedničkih aktivnosti, izlazaka, druženja, proslava.

Jedini problem u svoj ovoj lepoti jeste što i vi i druga strana upadate u oči suprotnom polu, pa će povremeno biti sitnih bljeskova ljubomore, naročito od strane voljene osobe. Trudite se da u drugom delu nedelje ne dajete svom voljenom biću previše razloga za sumnju, jer mogu izbiti čak i jače svađe. Slobodni privlače zadivljene poglede, ali za sada samo uživaju u igri zavođenja, ne okrećući se konkretnije ni prema kome. Uživajte u pažnji koju dobijate, a ljubav će doći kada joj bude vreme.

Posao

Tražite način da ostvarite kontakt sa nekim za koga smatrate da bi vam mogao pomoći u vašim poslovnim zamislima. Ovde vam može priskočiti u pomoć kolega ili mlađa osoba koju poznajete preko prijatelja. Pred vama je sedmica kada shvatate da samo zajedničkim radom i uklapanjem sa drugima možete ostvariti svoje ciljeve. Ne možete se prilagoditi svima, ali morate prepoznati svoje interese, neke stvari prećutati, na neke uslove pristati, a sve zarad svoje poslovne budućnosti. Dosta mirna sedmica.

Novac

Prvi deo sedmice vam može doneti donekle zabrinutost za svoje finansijsko stanje. Ne potežite za nekim nelegalnim ili sumnjivim načinima zarade. Situacija ne ide onako kako vi želite, ali nećete imati većih finansijskih padova niti troškova.

Zdravlje

Problemi sa kičmom mogu početi jače da se manifestuju. Mogući i bolovi u nogama.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!