VAGA – nedeljni horoskop od 16. do 22.11.2015.

Ne vredi. Sve vam se namešta da vas mami, da vas privlači, da ne možete da odolite. Kakve dijete, kakvi bakrači kada se pre vašim očima pojavljuju zamamne poslastice kojima je nemoguće odoleti. Pa dobro, čak i sa nekim kilogramom viška i dalje stoji – ma slatki ste kao bombonica!

Ljubav

Vage koje su nam u emotivnim vezama i brakovima stvarno nemaju razloga da se žale na partnerovo ponašanje u ovom periodu. Koliko god vi bili skeptični i oprezni, morate priznati da se druga strana polomi oko vas da vam ugodi. Sad, ne možete vi da poreknete da vam ovo ne prija – prija itekako, samo da nije te vaše podsvesne sumnje da tu nisu baš čista posla sto posto.

Da li ima istine u vašim sumnjama ili ne, teško je zaista odrediti u ovom trenutku, ali mislim da ćete samo kvariti idilu u kojoj ste trenutno, ako budete pokušavali da iskopate neke stvari o partneru i njegovom ponašanju. Nemojte zaboraviti da informacije u ovoj nedelji uopšte ne moraju biti tačne, naprotiv – sve može izgledati mnogo gore nego što zaista jeste. S druge strane – i neke istine će se kroz sve ovo provlačiti. Savet bi bio da sačekate i da ne reagujete, neki put je mnogo bolje biti strpljiv da bi potvrdili ili opovrgnuli svoje sumnje.

Slobodnima uživancija u komunikaciji i izlascima sa suprotnim polom. Odlično se osećate.

Posao

Svesni ste da ste uspeli da rešite neke problematične poslovne situacije i da polako izlazite na „zelenu granu“ ali i dalje nemate osećaj da ste uspeli da prevaziđete sve prepreke. Primećujete da se pojedinci iz vaše poslovne okoline ponašaju čudno i ne na baš kolegijalan način. Nećete reagovati ali ćete biti obazriviji u kontaktima sa njima. Ove nedelje vam sledi potpisivanje jednog značajnog ugovora ili početak novog poslovnog projekta. Dobro proučite sve stavke i uložite primedbe na vreme.

Novac

Novac koji vam je potreban i koji očekujete već neko vreme dolazi tokom ove sedmice. Taman u pravom trenutku da podmirite jednu obavezu oko koje vas već više puta opominju. Nije vreme za neka finansijska ulaganja niti za rasipanja. Budite umereni.

Zdravlje

Od kako je Mars ušao u vaš znak otvoreniji ste za infekcije i prehlade sa temperaturom. Malo poradite na imunitetu.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

 

error: Content is protected !!