STRELAC – nedeljni horoskop od 16. do 22.11.2015.

I dalje ste u fazonu da vodite računa makar o količinama hrane koju unosite u organizam. Doduše, možda su za to zaslužne i povremene tegobe koje imate sa stomakom, naročito sa varenjem i nadimanjem, ali bitno je da se trudite da se ne pretovarujete i da jedete ono što je dobro po vas.

Ljubav

Definitivno ne razumete neka partnerova ponašanja ili postupke. Doduše, imate toliko malo vremena da biste posvetili punu pažnju razmišljanjima zbog čega se stvari sa njegove strane odvijaju tako, ali ne može se osporiti da će vam to ipak povremeno opsedati misli. Za Strelčeve u emotivnim vezama i brakovima je bitno da u ovoj nedelji nastave da funkcionišu na neki normalan i korektan način prema voljenoj osobi, a da sačekate da vidite šta se kod njega dešava. On će vam to, pre ili kasnije i reći.

Generalno gledano, mislim da voljena osoba ima neke svoje primedbe što se vašeg odnosa tiče, ali da definitivno čeka pravo vreme i mesto pa i da ih izrazi. Velika verovatnoća je da će se to dogoditi u drugom delu ove sedmice, moguće i za vikend kada vama dvoma svakako ide jedan otvoreniji razgovor. Šta će biti posle tog razgovora i kako ćete vas dvoje reagovati na celu priču – to ćemo tek videti. Slobodni još jedno vreme imaju samo komunikaciju sa simpatijom, nije pravi trenutak za nešto konkretnije.

Posao

Previše očekujete od drugih, a zaista je malo verovatno da će neka konkretnija pomoć sa njihove strane i doći. Ne verujte mnogo u obećanja, lako ih je dati, a mnogo teško ispuniti. Ili nekako ispada da samo vama obećanja ne mogu da se ispoštuju. Ne razmišljajte mnogo o tome i ne padajte u dubiozu, nastavite da funkcionišete onim tempom kojim ste navikli i budite svesni da se samo na sebe možete osloniti. Ipak, nagoveštaj nekih pravih pomaka i dogovora ide od drugog dela ove sedmice.

Novac

Taman ste nešto rešili po pitanju novca i zakrpili jednu rupu, kad evo sledeće na dnevnom redu. Bar da možete da se oslonite na prilive, nego i tu ima odlaganja, prolongiranja… živci su vam razvučeni maksimalno i povremeno se možete dosta nervirati.

Zdravlje

Niste loše, ali niste ni baš najbolje. Kičma može povremeno da vam pravi probleme.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!