RAK – nedeljni horoskop od 16. do 22.11.2015.

Vaša želja za hranom varira tokom ove sedmice, a u velikoj meri će zavisiti od vašeg raspoloženja. Imaćete trenutke kada ćete jesti na nervnoj bazi i zatrpavati svoj želudac svime što vam dođe pod ruku. S druge strane, biće momenata kada ćete se izgladnjivati i preskakati obroke. Sredite se malo.

Ljubav

Slobodni Rakovi mogu tokom ove sedmice više raditi na odnosu sa osobom koju su upoznali u prethodnom periodu. Imaćete više vremena za druženja, izlaske, ali i za priču kojom ćete otvoriti neka vrata do boljeg razumevanja sa njim/njom. Ovaj lagani tempo vam sada prija, opustite se i uživajte u lepim trenucima. U vaše polje doma ušla je planeta Mars i ubuduće ćete morati da malo više povedete računa u odnosu sa ukućanima. Lakše će izbijati varnice, lakše će se dolaziti do nekih napetih trenutaka.

Ipak, najveće probleme Rakovima u emotivnim vezama i brakovima tokom ove sedmice predstavljaće manjak vremena koje možete posvetiti jedno drugom. Ovo će biti jedan od osnovnih razloga za povremena zahlađenja, distanciranja ili manjak komunikacije koji će i vama i drugoj strani smetati. Svoje lične obaveze ni vi ni partner ne možete u ovom periodu da postisnete, i jedino što možete uraditi za svoju vezu jeste da koristite svaki slobodan momenat da se vratite jedno drugom i jače povežete.

Posao

Dragi moji Rakovi, džaba nerviranje, džaba tenzija i pritisak koji tako uspešno sami sebi nabijate. Neke stvari ne mogu da se požure niti da idu preko reda. A vama će se činiti baš to – da se vreme razvuklo do u beskonačnost a vi nikako da ostvarite neki dogovor ili da pribavite potrebnu dokumentaciju za početak posla. Ne brinite se, tokom ove nedelje uspešno završavate ovo, samo vodite računa baš o papirima. Moguće je da tu bude nekih grešaka koje ćete kasnije opet morati da ispravljate. Samo mirno i polako.

Novac

Dobro, nije toliko ni strašna situacija sa novcem, koliko se vi povremeno neodgovorno ponašate. Ni ove nedelje nećete moći da se uzdržite od nekih nepotrebnih troškova i kupovine stvari koje vam, realno gledano, ni malo nisu bitne.

Zdravlje

Respiratorni organi i grlo su vam dosta osetljivi tokom ovog perioda. Ako dođe do neke prehlade, odležite makar par dana da se ovo ne proširi dalje.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!